M. Bezděk 71.
M. Sedlák 79. (p.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:30

14.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávku zvládl lépe Ostrov


Branky


71. M. Bezděk , 79. M. Sedlák (p.) - 19. V. Kučera
1

Dlouho očekávaná dohrávka o první místo v základní části 3. třídy na Blanensku nám nepřinesla příliš vyrovnané utkání. Ostrov v druhém poločase otočil výsledek a získal všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

Ostrov byl od začátku utkání lepším týmem, který svým pohybem zatápěl hostující obraně a vytvářel si spoustu šancí, bohužel pro ně žádná z nich neskončila gólem. Na druhé straně se po nešťastném gólu pro Ostrov dostala do vedení Lipůvka. V 19. minutě se dostal po dlouhém autu Fryčky a po zaváhání domácí brankáře k míči Kučera a poklidil míč do sítě 1:0. Ve 35. minutě se dostal po rohovém kopu k míči Kovář, z voleje parádně trefil míč, který ještě lepším zákrokem vytáhl domácí brankář na rohový kop.

Domácí i v oslabení otočili zápas

Druhý poločas začali lépe domácí , kteří se po hezké akci dostali k zakončení ale skvěle chytající Hochman vytáhl další ze svých zákroků. Od 54. minuty hosté hráli proti 10 po vyloučení domácího hráče. Tahle situace domácí nakopla a střelou z chumlu v 71. minutě vyrovnali na 1:1 zásluhou Bezděka. V 79. minutě skvěle hrající Gross vybojoval jasnou penaltu pro domácí Ostrov, kterou dokázal Sedlák proměnit a stav byl 2:1 pro Ostrov. Zbytek utkání se hrál v bojovném duchu, Ostrov chtěl své vedení udržet a na druhou stranu Lipůvka cítila, že by mohla proti deseti alespoň vyrovnat. Další branky jsme se nedočkali a hlavní arbitr ukončil utkání za stavu 2:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



ASK Lipůvka
Robin Bohatec: Klobouk dolů před výkonem domácích hráčů, kteří bohužel pro nás byli lepším týmem na hřišti. Zasloužená výhra a gratulace do Ostrova.



Sestavy


Ostrov
M. Lahodný [-] - L. Pernica [-] , M. Bocek [-] (46. R. Skoták [-] ) , M. Sedlák [-] , M. Gross [-] , P. Flek [-] (69. M. Bezděk [-] ) , M. Ševčík [-] , J. Kostka [-] , T. Belton [-] , J. Sedlák [-] , M. Štreit [-]

ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - O. Pavlík [-] , V. Kučera [-] (66. D. Kovář [-] ) , T. Hochman [-] , R. Sedláček [-] (83. J. Kazda [-] ) , M. Fryčka [-] (63. K. Marek [-] ) , J. Pospíšil [-] , P. Navrátil [-] , V. Pospíšil [-] , J. Kovář [-] , M. Chlup [-]

ŽK: 51. M. Štreit - 39. M. Fryčka , 71. D. Kovář . ČK: 54. M. Štreit .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: PINDRYČ David - JALOVÝ Josef, KORČÁK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku