0:3
(1:1) kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

*(UTKÁNÍ DODATEČNĚ KONTUMOVÁNO!)Tři body pro Jesenici vystřelil střídající Brož


Branky


0

Vyrovnané utkání mezi Jesenicí a Sedlčany C skončilo štastněji pro domácí tým, kterému zajistil tři body svou brankou Roman Brož, který do zápasu naskočil až v druhé půli, Jesenici také hodně podržel brankář Ježek a přispěl svými zákroky k výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre brzy otevřel Rataj

Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách mohli vidět diváci, kteří o víkendu zavítali do jesenického „dolíčku“, zápasy mezi Sedlčanskými týmy a Jesenicí bývají o něco více vyhecované a nejinak tomu bylo i teď. Diváci nemuseli na gól čekat dlouho, už po pouhých šesti minutách otevřel skóre domácí Martin Rataj. Sedlčany se snažily o vyrovnávací branku, ale výborně chytající Jaroslav Ježek v brance domácích byl dlouho proti. Prostřelit ho se povedlo až ve 28. minutě Lukáši Vrbickému.

Střídající Brož rozhodl

Druhá půle opět přinesla šance na obou stranách, ale oba brankáři byli v úvodu druhé půli připraveni na soupeřovi pokusy. Především Jaroslav Ježek v domácí bráně zářil a v zápase zlikvidoval celkem asi šest tutových šancí do kterých se hosté dostali. Překvapivě to s přibývajícím časem byly Sedlčany, kdo začal ztrácet, Sedlčany přestaly běhat a Jesenice toho dokázala využít. Za domácí se trefil Roman Brož, hráč, který přišel na hřiště až pro druhou půli. Sedlčany již nedokázaly v závěru prostřeli skvělého Jaroslava Ježka a tak se z těsného vítězství 2:1 mohl radovat domácí celek, který tak uhájil druhou pozici v tabulce a na této pozici i přezimuje. Na vedoucí pozici Kosovy Hory B ztrácí Jesenice 3 body, na jaře se tak klidně může poprat i o titul, zároveň ji na záda bude dýchat Prostřední Lhota, která na ni jeden bod ztrácí. Všechno je to otevřené a jarní část slibuje zajímavý boj.

 

*Utkání bylo dodatečně kontumováno ve prospěch Sedlčan C, kvůli chybě v zápisu střídání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jesenice
Pavel Kymla(hráč): „Vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách, Sedlčany po půli přestaly běhat a Jesenice toho využila ke vstřelení rozhodující branky, k vítězství přispěl skvělými zákroky brankář Ježek, jednoznačně hvězda utkání.“




Sestavy


TJ Sokol Jesenice
J. Ježek [-] - J. Šika [-] , S. Mošnička [-] (46. R. Brož [-] ) , M. Havel [-] (90. M. Smejtek [-] ) , P. Kymla [-] , T. Hulínský [-] (68. M. Zavadil [-] ) , M. Rataj [-] (86. M. Papež [-] ) , F. Hodys [-] (66. P. Novotný [-] ) , T. Svoboda [-] (76. Z. Švagr [-] ) , M. Kmotras [-] , Z. Hulínský [-]

TJ Tatran Sedlčany C
F. Dřevojan [-] - J. Pospíšil [-] (80. F. Hofman [-] ) , J. Pešek [-] , T. Brotánek [-] (70. M. Marešovský [-] ) , V. Novotný [-] - P. Sirotek [-] , R. Strnad [-] , M. Pecholt [-] , M. Čermák [-] (46. V. Jindra [-] ) - R. Kvěch [-] , L. Vrbický [-] (55. R. Šťovíček [-] )

ŽK: 55. F. Hodys , 70. J. Šika - 30. V. Novotný , 70. T. Brotánek .
Hráči zápasu: J. Ježek .
Místo: TJ Sokol Jesenice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burian Petr - JAROLÍMEK Martin (N), HRSTKA Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.