3:2
(0:1)
32. A. Kornacki
79. F. Zelenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Palko v nastavení parádním volejem zajistil domácím tři body


Branky


72. M. Vybíral , 84. M. Lebeda , 93. L. Palko - 32. A. Kornacki , 79. F. Zelenka (p.)
3

V rámci 25. kola Pražského přeboru ABC Braník přivítal na svém hřišti Motorlet B. Hosté neudrželi vedení z prvního poločasu. Braník dlouho tahal za kratší konec, ale svojí bojovností nakonec vítězství urval na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet byl lepším týmem

Za krásného sobotního dne do zápasu vstoupily obě mužstva velmi aktivně. Náznaky šance bylo k vidění na obou stranách hřistě. První nebezpečnou akci předvedl domácí Lukáš Palko, když poslal pěkný centr do vápna na útočníka Adama Hucla. Tomu chyběl krok, aby se dostal k balónu. Stejná akce se opakovala a opět to byl domácí krajní záložník Palko. Svojí levačkou střílenou přihrávkou našel Martina Lebedu, ale ten jen orazítkoval levou tyčku. Bylo odehráno čtvrt hodiny. Hosté začali mít více ze hry. Domácí čekali na protiútoky.

Hosté taktéž více hrozili z levé strany. Nebezpečné útoky vedl skvěle hrající Filip Zelenka. Právě po jeho přesném centru na hlavu Andreje Kornackého, který v třicátédruhé minutě otevřel skóre 0:1. Motorlet byl lepším týmem. Chybělo asi pět minut dokonce poločasu, když se uvolnil hostující útočník Matěj Blažek a poslal Zdeňka Žižku do samostaného úniku. Ten ale sám proti brankáři odmítl dvougólové vedení.    

Závěr patřil domácímu Braníku

Do druhé půle domácí trenér udělal jednu změnu, když na hřiště poslal Jakuba Macha za mladého Hejduka. Braník se snažil o vyrovnání, ale chyběla kvalita v zakončení. Motorlet se v pohodě bránil a podnikal nebezpečné útoky. Dlouho se nic nedělo a už to vypadalo, že domácí nemají z čeho vstřelit vyrovnávající branku. To ale předvedl samostatnou akci přes celé hřistě Adam Hucl. Toho zastavili hosté až faulem před šestnáctkou jen za cenu žluté karty. Ke standardní situaci se postavili Lukáš Palko a Marek Vybíral. Byl to domácí kapitán, který po přiťuknutí neskutečnou bombou trefil levý růžek a bylo vyrovnáno 1:1.

Jenže hned za chvilku domácí bek Filip Mucks stáhl Filipa Zelenku a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil sám faulovaný1:2. Už to vypadalo, že hosté si výhru pohlídají tak z ojedinělé akce se míč odrazil k Martinovi Lebedovi, který vyrovnal na 2:2. Motorlet chtěl zápas vyhrát a hnal se do útoku. To se mu ale vymstilo, když z posledního protiútoku po pěkném centru krásnou střelou z první zavěsil Lukáš Palko, nutno dodat nejlepší hráč na straně domácích. Hostující brankář neměl šanci. Domácí tak vyhráli 3:2.  

 



Ohlasy k zápasu


TJ ABC Braník
Lukáš Růžička - trenér ABC Braník: Kluci zápas odmakali, jsem spokojený. Sestavu jsme lepili jak to šlo, chyběli nám několik hráčů.

FK Motorlet Praha B
Filip Zelenka - záložník FK Motorlet: Co mám na to říct, jsme blbci když si tohle nepohlídáme. Měli jsme vyhrát.



Sestavy


TJ ABC Braník
K. Mařík [-] - M. Vybíral [-] , T. Kučera [-] (58. D. Hejduk [-] ) , V. Kodytek [-] , Š. hrazdíra [-] , F. Mucks [-] - P. Hejduk [-] (46. J. Macho [-] ) , L. Palko [-] , M. Lebeda [-] , P. Příhoda [-] - A. Hucl [-] -

FK Motorlet Praha B
J. Foret [-] - J. Dvořáček [-] , O. Borovski [-] , J. Průša [-] (81. I. Ponomarenko [-] ) , A. Poberezhets [-] - A. Kornacki [-] , F. Čuba [-] , D. Scharf [-] , F. Zelenka [-] - M. Blažek [-] (89. S. Ambadu [-] ) , Z. Žižka [-] -

ŽK: 12. M. Vybíral , 37. P. Hejduk , 53. V. Kodytek , 77. L. Palko , 77. Š. hrazdíra - 18. D. Scharf , 71. A. Poberezhets .
Hráči zápasu: M. Lebeda , L. Palko - F. Zelenka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PAUER Matěj - WULKAN Jakub, HRUŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích