2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 10:15

17.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radotín bere cenné tři body


Branky


3

Domácí nedali Zličínu šanci. Mohou se tak radovat z prvního vítězství jarní části sezóny a živit naději na záchranu v soutěži. Udrželi čisté konto a zápas rozhodli v druhém poločase. Skóre zápasu otevřel Leo Bužík a o pár minut později ho upravil na konečných 2:0 Ondřej Suchan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do první půle se zdál ještě býti vyrovnaný. Zličín zahájil zápas solidně s převahou na míči a vše vypadalo, jak tabulka předpovídá. Časem se však ukázalo nasazení hráčů Radotína, kteří si vytvářeli postupně více šancí a získali tak i herní převahu nad soupeřem. Do kabin se však odcházelo za bezbrankového stavu. Na tom měl velký podíl svými zákroky mladý brankář Zličína Vojtěch Hlous, který hosty podržel a s tím i jejich šanci na body v zápase.

 

 

Druhý poločas se od konce prvního nelišil. Domácí herně dominovali. Drželi se na míči, včasným dostupováním napadali rozehrávku soupeře a nepouštěli tak Zličín do nebezpečných útoků. Naopak to byl právě Radotín, kdo otevřel skóre utkání. V 57. minutě se po autu hostů zmocnili míče hráči Radotína, kteří rychle přenesli hru na útočnou stranu hřiště. Po skvělém centru Jiřího Doležala zakončil hlavičkou do brány Leo Bužík a posunul tak Radotín do vedení. Na to Zličín nedokázal gólově odpovědět. O pět minut později rozhodl utkání gólem Ondřej Suchan. Ten se prosadil po standardní situaci domácích a upravil tak skóre zápasu na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


Olympia Radotín
Richard Valoušek: "Kluci šli za vítězstvím od první minuty a zaslouženě se ho dočkali. Soupeři kromě přímého kopu nic nedovolili. Škoda, že jsme se neutrhli střelecky už v prvním poločase, kdy jsme měli tři vyložené šance. Byli jsme trpěliví, a nakonec se dočkali odměny. Zůstáváme pevně nohama na zemi, je to jen střípek toho, co chceme na jaře dokázat. Věřím, že nám předvedená hra i výsledek dodají elán do další náročné práce. Rádi bychom výhru věnovali našemu spoluhráči Radku Janovcovi, který si prochází těžkou nemocí. Drž se, kamaráde!" řekl v pozápasovém ohlase pro webové stránka olympiaradotin.cz trenér domácích Richard Valoušek.

FC Zličín
Marek Müller: "Od začátku zápasu bylo jasné, že na malé UMT to nebude o fotbalovosti, ale o přístupu a nasazení. Vstup do zápasu jsme měli solidní a v úvodu zápasu jsme byli i více na míči. Bohužel postupem času naše aktivita polevila a domácí, díky svému nasazení, začali získávat převahu a vytvářet si šance. Jen díky několika skvělým zákrokům našeho brankáře Hlouse se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu. O poločase si hráči vše vyříkali, protože jejich nasazeni a přístup byl absolutně neadekvátní. Bohužel naše odhodlaní zůstalo asi v kabině a náš herní projev byl podobný z prvního poločasu. Domácí byli častěji na míči, včasným dostupováním napadali počátky naší rozehrávky a směrem dopředu jsme byli absolutně marní... Po inkasované brance, kdy domácí po našem autu, na jejich polovině(!), sehráli rychlý brejk a zaslouženě šli do vedení. Náš zmar pokračoval a když domácí po našem špatném bránění rohu přidali druhou branku, bylo o výsledku zápasu rozhodnuto... Přístup a nasazení hráčů je pro celý realizační tým velkým zklamáním a v dalších zápasech se hodně věcí musí změnit, jinak nemůžeme počítat s dobrými výsledky! Jediný přísnější měřítko snese mladý brankář Vojta Hlous, který zejména v prvním poločase ukázal tři super zákroky, kdy zabránil domácím ve skórování. Ostatní hráči zůstali daleko za svými možnostmi.…"



Sestavy


Olympia Radotín
M. Saladiak [-] - J. Doležal [-] , D. Bureš [-] (66. M. Tokar [-] ) , S. Mašek [-] (85. M. Löwe [-] ) - F. Pivnička [-] , M. Bialek [-] (85. J. Přaslička [-] ) , J. Sabo [-] , L. Bužík [-] , O. Suchan [-] - D. Holouš [-] (95. V. Mezera [-] ) , V. Lőffler [-] -

FC Zličín
V. Hlous [-] - M. Jiras [-] (80. F. Bous [-] ) , L. Stýblo [-] , F. Hák [-] (64. A. Jákl [-] ) , J. Pyšek [-] - T. Plánička [-] (64. I. Merta [-] ) , L. Žák [-] , J. Šmalcl [-] , O. Kučera [-] - M. Kohout [-] , F. Ondrejka [-] -

ŽK: 67. F. Pivnička - 45. M. Kohout , 66. M. Jiras , 67. P. Mareš , 81. F. Bous , 84. L. Žák , 88. A. Jákl .
Místo: Olympia Radotín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: STĚHULE Borek - BORODÁČ Daniel, MARUŠINOVÁ Mária.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Emílie Poláková

Expert: Tomáš Cigánek
Tip experta: remíza

Zličín zvládl podzim skvěle, patří do první pětky. Radotín se potřebuje odrazit k záchraně a doma bodovat. Síla kádru hovoří pro Zličín, domácí vydřou bod.

Tip: výhra hostů