Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice drží krok se Slovanem, Plasy sestřelily šesti góly!


Branky


14

Mladotice zvítězily na hřišti Plas vysoko 6-1. Celé utkání bylo v režii hostujícího týmu, který si po dominantním výkonu došel pro drtivé vítězství a v současné chvíli je na druhé pozici se šesti bodovou ztrátou na první Slovan, Mladotice ale mají o dva zápasy méně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostujícího týmu

Již v 8. minutě se k odraženému balónu dostal hostující Š. Kůsa a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Plasy v prvním poločase hodně chybovaly a soupeř jejich zaváhání okamžitě trestal. Ve 21. minutě bylo pro domácí tým ještě hůř, po pěkném centru z pravé strany se prosadil O. Buchtelík a zvýšil na 2-0. Mladotice rychle a přesně kombinovaly a vytvářely si další zajímavé přílěžitosti. Ve 41. minutě se trefil na hostující straně O. Šiml a upravil skóre už na 3-0. První poločas měli hosté jasnou převahu a do kabin odcházeli za zaslouženého tříbrankového vedení. 

Mladotice si dokráčely pro drtivé vítězství

Domácí trenér reagoval na třígolovou zrátu dvojitým střídáním. V zápase dohráli Halilov s Babuškou a místo nich na trávník vyběhli Ryšica a Fidler. Očekávaný efekt to ovšem nepřineslo. Mladotice byly stále lepší a v 54. minutě to potvrdil Kolář, jehož krásná střela z hranice vápna skončila v šibenici. V dalších minutách prostřídali i hosté, kteří do zápasu poslali hned tři nové hráče. V 72. minutě se gólu dočkali i domácí, k dorážce se v pokutovém území dostal střídající Ryšica a snížil na 1-4. Závěr utkání byl ale opět v režii Mladotic. Po rychlých akcích v 85. a 88. minutě unikl střídající L. Šiml a dvěma brankami upravil skóre na konečných 6-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Dnes nás porazil nejlepší tým soutěže a musím uznat, že Mladotice s tímto mužstvem patří do Krajského přeboru. My jsme špatní a jsem zklamaný s přístupem většiny našich kluků. Takhle se B. třída rozhodně nehraje. Jestli někteří hráči nezaberou, tak se v soutěži neudržíme.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Dnes jsme podali výborný výkon. Myslím si, že o našem vítězství jsme rozhodli již v prvním poločase, kdy se nám podařilo vstřelit tři branky. Po čtvrtém gólu jsme některé hráče prostřídali a soupeř vzápětí snížil. Nás to ovšem nerozhodilo a v závěru jsme ještě přidali další dvě branky, což vedlo k vysoké výhře 6-1. Musím kluky pochválit, všichni makali, proměňovali jsme šance a domácí tým jsme prakticky do ničeho nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Plasy
M. Fazekaš [-] - M. Halilov [-] (46. J. Fidler [-] ) , P. Jílek [-] , N. Švarc [-] , J. Babuška [-] (46. P. Ryšica [-] ) , M. Netušil [-] , M. Brejník [-] , J. Kala [-] , M. Sudík [-] (74. P. Háva [-] ) , D. Koudele [-] , M. Skuhrovec [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] (65. J. Krejčí [-] ) - O. Buchtelík [-] , V. Frank [-] , A. Tauchen [-] , V. Šiml [-] - Š. Kůsa [-] (73. F. Buchtelík [-] ) , D. Janský [-] (65. M. Sebránek [-] ) , O. Šiml [-] , A. Kůsa [-] (80. M. Soukup [-] ) - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (46. L. Šiml [-] )

ŽK: 80. J. Fidler , 82. J. Kala .
Hráči zápasu: A. Kůsa , Š. Kůsa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Frgal Lukáš - ŠKOP Petr (N), HAUZNER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Petr Šmolík
Tip experta: výhra hostů

Mladotice - šlapající tým plný kluků, se kterými hrajeme už od dorostu. Myslím si, že si s bez formy hrajícími Plasy poradí s přehledem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů