1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vítězství Chanovic nad Měcholupy řídil Kubaň


Branky


11

Měcholupy prohrály ve 23. kole s Chanovicemi 1-3. Výborným individuálním výkonem se na hostující straně blýskl Jaroslav Kubaň, který se postaral o všechny tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól hostů

Již ve 3. minutě se měnilo skóre, hostující Šebek chytře prodloužil balón ke Kubaňovi a ten střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Domácí se snažili o okamžitou odpověď a hrozili především z rychlých protiútoků, po jednom z nich se rozezněla na hostující brance tyč. Hosté odpověděli šancí Jakuba, který střelou orazítkoval břevno. Oba týmy měly do konce prvního poločasu ještě několik zajímavých šancí, ale ani jeden z nich nedokázal vstřelit branku. Nepříjemností pro Chanovice bylo zranění Šlehubra, kterého musel nahradit Šulc. Chanovice zvládli první poločas v poměru 1-0. 

Měcholupy dostaly soupeře pod tlak, ale o vítězství Chanovic rozhodl Kubaň

Měcholupy po přestávce vrhly všechny síly do útoku a soupeře dostaly pod velký tlak. Ihned po rozehrávce se jeden z domácích hráčů ocitl ve vyložené šance, ale ke své smůle ji promarnil. Domácí soupeře přehrávali, ale ve finální fázi si vedli nepřesně nebo jejich pokusy zlikvidovala dobře fungující obrana hostů v čele s kapitánem Petříkem. V 58. minutě se ovšem domácí dočkali, když chyboval hostující brankář Timoshenko, k balónu se následně dostal Novotný a vyrovnal na 1-1. V 75. minutě oloupil o míč domácího gólmana Kubaň a opět poslal Chanovice do vedení. O tři minuty později Pícka dohrál standardní situaci, vrátil balón před branku, kde ho odvrátila domácí obrana, míč poté doputoval ke Kubaňovi, jenž tvrdou střelou do šibenice zvýšil už na 3-1 a korunoval tím výborný individuální výkon. Domácí pokračovali v závěru ve velkém tlaku, ale snižující branku už se jim vstřelit nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V Měcholupech jsme sehráli dobrý zápas, po prvním poločase jsme měli vést určitě o více než jeden gól, a přestože jsme se po pauze dostali pod tlak domácích, tak jsme týmovým výkonem našli odpověď a Jarda Kubaň dokázal, že je nejlepším útočníkem soutěže. Pochvalu za zodpovědný výkon a nasazení zaslouží celý tým.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - T. Jandečka [-] (78. O. Červený [-] ) , S. Bečka [-] , D. Novák [-] (57. V. Čížek [-] ) , V. Kaas [-] , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] , K. Veselka [-] (85. K. Kovařík [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , P. Javorský [-] , F. Zelenka [-] (57. O. Novotný [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Pícka [-] , J. Prýmas [-] , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] - J. Šebek [-] , M. Šabek [-] , M. Šlehubr [-] (46. J. Šulc [-] ) , V. Zoubek [-] - J. Kubaň [-] (87. D. Klas [-] ) , M. Jakub [-] (72. Š. Bláha [-] )

ŽK: 68. J. Prýmas .
Hráči zápasu: J. Kubaň .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ZADRAŽIL Zdeněk (N), SKUHRAVÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Lukáš Krásný
Tip experta: výhra domácích

Domácí musí vyhrát, jestli chtějí bojovat o postup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích