P. Kopecký 46.
P. Volf 56. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Štěnovice podruhé za sebou remizovaly, tentokrát se Strážovem


Branky


46. P. Kopecký , 56. P. Volf (p.) - 3. I. Hryhorak , 62. M. Kalivoda
11

Štěnovice remizovaly ve 23. kole se Strážovem 2-2. Hosté šli rychle do vedení po brance Hryhoraka, ale domácí v druhém poločase utkání dvěma góly otočili. Strážovu zařídil bod v 62. minutě M. Kalivoda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

Strážov šel do zápasu jako mírný favorit a od úvodních minut to potvrzoval. Již ve 3. minutě se do dobré šance dostal hostující Hryhorak a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. V 15. minutě bylo pro Štěnovice ještě hůř, jeden z domácích hráčů předvedl zbytečný faul v pokutovém území a rozhodčí ihned ukázal na penaltovou značku. Strážov však v obrovské šanci na navýšení skóre selhal a penaltu skvěle zlikvidoval domácí brankář. Domácí sice přežili tuto velkou šanci soupeře, nicméně ani v dalších minutách se nemohli naplno dostat do utkání a na jejich straně byla k vidění řada nepřesností. 

Štěnovice zlepšily výkon a vybojovaly bod

V druhém poločase už se oba týmy prezentovaly daleko lepším fotbalem, ale zároveň hře nechyběl ani důraz a nasazení, což sebou přineslo ostřejší souboje a žluté karty. Hned ve 46. minutě se z prvního rohu v druhém poločase prosadil domácí Kopecký a vyrovnal na 1-1. V 56. minutě domácí sehráli rychlý protiútok, který jeden z hostujících hráčů přerušil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a penaltu tentokrát kopaly Štěnovice. Balón si postavil Volf a přesnou střelou poslal domácí tým do vedení. Vedení Štěnovic ovšem netrvalo dlouho, v 62. minutě se po standardní situaci trefil Kalivoda a srovnal na 2-2. Stejné skóre vydrželo už do konce zápasu, a tak se týmy rozešly smírně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Do dalšího domácího zápasu tým nastoupil s hodně okleštěnou sestavou, ve které chyběly některé opory týmu. Bohužel do zápasu jsme vstoupili hodně špatně a hosté se brzy dostali do vedení. V 15. minutě mohlo být ještě hůře po nesmyslném faulu v našem vápně hosté kopali pk, který však náš brankář skvěle chytil. Ale ani poté jsme se nemohli dostat do tempa a hra se odehrávala převážně ve středu hřiště, protože ani hostům se úplně fotbalově nedařilo. Druhý poločas už nabídl oboustranně lepší fotbal a asi i trochu důraznější s šancemi na obouch stranách. Nám vyšel vstup a z prvního rohu vyrovnal nejzkušenější hráč týmu P. Kopecký. Po deseti minutách jsme se dostali do rychlého protiútoku, který hosté zastavili jen na cenu penaltového faulu a P. Volf se z pokutového kopu nemýlil. Bohužel jsme vedení neudrželi a po standardní situaci jsme inkasovali (hosté je zahrávali velice dobře). Tentokrát si zasloužíme pochválit hlavně za druhý poločas, kdy jsme utkání opět poctivě odpracovali.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Na hřišti posledního celku jsme vlivem našeho vlažného výkonu nedokázali získat všechny tři body. Přitom vstup do utkání jsme měli výborný, když Ivan Hryhorak usměrnil v malém vápně centr Tadeáše Červeného za záda domácího brankáře. V prvním poločase jsme měli ještě několik zajímavých situací včetně penalty, ale další branku jsme nepřidali. Bohužel hned na začátku druhého poločasu domácí zápas otočili po brance z rohového kopu a penaltě. Skóre jsme rychle vyrovnali po centru do vápna, který vracel Jarda Vališ na Michala Chaluše a jeho zakončení dostal definitivně do sítě Martin Kalivoda. Bohužel příliš dalších tutovek jsme si již nevypracovali a když své nabídnuté šance nevyužil ani soupeř, rozešli jsme se na jaře opět smírně.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Minařík [-] - . Koželuh [-] , P. Volf [-] , T. Fink [-] , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , J. Šimek [-] , P. Kopecký [-] , P. Brejcha [-] , M. Matoušek [-] (73. J. Lederer [-] ) , J. Tomašek [-]

SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - J. Michel [-] , J. Hosnedl [-] (87. J. Kalivoda [-] ) - L. Soušek [-] , L. Kalivoda [-] , M. Chaluš [-] - T. Červený [-] , I. Hryhorak [-] (79. B. Mayer [-] ) , M. Kalivoda [-] - J. Vališ [-] , D. Kološ [-]

ŽK: 56. M. Matoušek , 64. M. Boček , 87. P. Volf - 43. T. Červený , 66. J. Vališ .
Hráči zápasu: J. Tomašek - M. Kalivoda .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Velíšek Jiří - STUCHL Václav (N), KREIBICH Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Krásný
Tip experta: výhra hostů

Hosté rozhodnou standardními situacemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů