1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov s Horažďovicemi nerozhodně


Branky


14

Strážov remizoval na domácím hřišti s Horažďovicemi 1-1. Hosty poslal do vedení v 52. minutě Boček, ale domácímu týmu vystřelil bod v 70. minutě kapitán Chaluš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez gólu

V prvním poločase měli o něco více ze hry fotbalisté Horažďovic, kteří přesnou kombinací přehrávali soupeře a dostali se do několika zajímavých příležitostí. Obrana domácího týmu však fungovala kompaktně a jako vždy se mohla spolehnout na výborného brankáře Pressla. Strážov hrozil především z akcí po stranách hřiště a standardních situací, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Divácí se bohužel žádné branky v prvních 45 minutách nedočkali, a tak se šlo do kabin za stavu 0-0. 

Ani druhý poločas vítěze nepřinesl

Začátek druhého poločase začal lépe pro hostující tým, v 52. minutě sehrály Horažďovice pěknou kombinační akci, na jejímž konci stál Boček, který přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Strážov poté zvýšil aktivitu a snažil se okamžitě vyrovnat. V 66. minutě to hostující Šabek přehnal s důrazem a jeho zákrok ocenil rozhodčí žlutou kartou. Domácí udeřili v 70. minutě, Vališ pěkně sklepl balón na kapitána Chaluše a ten střelou k tyči srovnal na 1-1. Ve zbytku zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou a oba týmy měly další příležitosti ke vstřelení branky, ta už ovšem nepřišla. Strážov remizoval ve 22. kole s Horažďovicemi 1-1. Domácí jsou na devátém místě, zatímco hosté se nachází na sedmé pozici. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Hosté přijeli s velmi mladým týmem, který se v prvním poločase dostal do několika zajímavých příležitostí. Naštěstí v této fázi zápasu bylo nutné pochválit naši obranu a hlavně brankáře Ondru Pressla, kteří vše dokázali uhasit. Naše situace z krajních prostorů bohužel nekončili ve vápně hostů na našich kopačkách, a tak se šlo do kabin bez gólů. Na začátku druhého poločasu se hosté prosadili po pěkné kombinační akci. Na tento gól jsme dokázali reagovat po sklepnutí Jardy Vališe na Michala Chaluše, který dokázal najít mezeru u hostující tyče. I ve zbytku utkání měli oba týmy své příležitosti, i když větší šance byly tentokrát na naší straně. Bohužel se žádná další naše střela už neujala, a tak jsme opět pouze remizovali.

FK Horažďovice
Miloš Boř, trenér: K zápasu do Strážova jsme odjížděli v roli mírného favorita. Od prvních minut jsme tuto roli potvrzovali, a hned v úvodu utkání jsme si vypracovali tři obrovské šance ke vstřelení branky. Bohužel, v cestě nám stál domácí brankář. Poté se hra vyrovnala, práci měli obě obrany, ale do vyložené šance se nedostal žádný tým. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji než domácí, byli jsme více na míči a po jedné povedené akci, na jejímž konci byl Honza Boček, jsme se ujali vedení. Obdržená branka nakopla domácí k větší aktivitě a začali více zaměstnávat naši obranu. K naší smůle soupeř srovnal skóre 20 minut před koncem. Závěr utkání se odehrával ve středu hřiště, kdy žádný tým nechtěl udělat větší chybu. V příštím kole opět hrajeme na hřišti soupeře, tentokrát nás přivítá celek Pačejova. Doufejme, že si obujeme vítězné kopačky.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] - - J. Kalivoda [-] (64. L. Kalivoda [-] ) , J. Franc [-] , M. Kalivoda [-] (77. B. Mayer [-] ) , T. Červený [-] , J. Vališ [-] , O. Uruba [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Hosnedl [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Kodýdek [-] (46. J. Pivnička [-] ) , J. Boček [-] , M. Lojík [-] , J. Pavlík [-] , P. Klečka [-] , O. Šabek [-] (71. J. Reindl [-] ) , J. Karásek [-] , M. Šašek [-] , M. Mlnařík [-] , T. Jůda [-]

ŽK: 66. O. Šabek , 84. A. Rojt .
Hráči zápasu: J. Franc .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Rada Aleš - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: výhra hostů

Strážov má sice dobré výsledky se silnými soupeři, ale Horažďovice podle mě nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích