1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 18:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve formě hrající Chotěšov si odvezl 3 body z Losiné


Branky


14

Losiná ve 22. kole nestačila na rozjetý Chotěšov a doma prohrála 1-2. První poločas domácímu týmu vůbec nevyšel a do kabin se šlo za dvougólového vedení hostujícího týmu. Losiná po přestávce výkon o hodně zlepšila, ale nakonec to stačilo jen na snižující branku, kterou vstřelil v 68. minutě M. Šindelář. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Chotěšova

Od úvodních minut byli hosté jednoznačně lepším týmem. Chotěšov výborně kombinoval a soupeře několikrát nepříjemně dostal pod tlak, z čehož postupem času vyplynuly nebezpečné šance. V 17. minutě hosté rozehrávali rohový kop, na zadní tyči číhal nepokrytý Vacek a následně propálil vše, co mu stálo v cestě. O tři minuty později se jeden z hráčů Chotěšova uvedl přesným centrem ze strany, na malém vápně se objevil Křen a přesným zakončením přidal druhou branku. Hosté se dostali ještě do několika vyložených šancí, ale další branku nevstřelili. Losiná byla v prvním poločase poměrně neviditelná a ve finální fázi se jí nedařilo. 

Losiná zlepšila výkon, ale na body to nestačilo

Po přestávce už domácí hráli viditelně lépe. V 60. minutě si Losiná připsala asi svou nejnebezpečnější šanci, pokus z jednoho hráčů ale skončil pouze na břevnu. V 68. minutě už domácí slavili, krásnou individuální akci po straně sehrál Hrach, poté našel přesnou přihrávkou Matulku, který pohotově vystřelil a svým pokusem trefil M. Šindeláře, od něhož se balón šťastně odrazil do branky. Chotěšov v druhém poločase už nebyl tak aktivní a v ofenzivě se mu tolik nedařilo. Naopak domácí ještě mohli zápas vyrovnat, ale jeden z hráčů velkou šanci v posledních minutách neproměnil. Chotěšov vyhrál potřetí v řadě a v současné chvíli se drží na druhém místě, Losiná je desátá. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř v prvním poločase zcela dominoval a po zásluze vstřelil dvě branky. My jsme si rovněž dokázali vytvořit pár šancí, ale ty jsme neproměnili. Nakonec jsme mohli být rádi, že jdeme do kabin pouze s dvougólovou ztrátou, jelikož Chotěšov spálil další šance. Po přestávce jsme náš výkon zlepšili a v 68. minutě po pěkné akci snížili. V úplném v závěru jsme dokonce mohli vyrovnat, ale ve velké šanci jsme selhali. Nicméně musím říct, že vzhledem k průběhu utkání by asi remíza nebyla zcela zasloužená.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V Losiné jsme na soupeře nastoupili v dobrém tempu a od začátku jsme měli hru pod kontrolou, vytvořili jsme si mnoho šancí a podařilo se nám vstřelit dva góly rychle za sebou. Ostatní příležitosti jsme bohužel neproměnili. Ve druhém poločase byla otázka času, kdy vstřelíme třetí gól a bude rozhodnuto. To ne nám bohužel nestalo a soupeř začal být hodně aktivní, za což byl odměněn gólem a do konce zápasu se snažil minimálně vyrovnat. Skóre se už ale nezměnilo a z Losiné odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - P. Novotný [-] , T. Pech [-] , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] , M. Bodanský [-] (84. R. Spörl [-] ) , D. Matulka [-] (76. D. Šlais [-] ) , O. Tic [-] (60. J. Votípka [-] ) , V. Tobrman [-] , V. Hajšman [-] , M. Šindelář [-] (84. D. Hora [-] )

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] , A. Štökl [-] (46. J. Hőnig [-] ) , L. Calta [-] - J. Multrus [-] , D. Křen [-] , P. Braun [-] , J. Zahoř [-] , V. Bednář [-] - J. Šiman [-] (65. M. Brabec [-] )

ŽK: 70. P. Braun , 85. J. Multrus .
Hráči zápasu: V. Bednář , P. Braun .
Počet diváků: 129. Rozhodčí: Ruda Daniel - HOUDEK Zdeněk (N), BEDNÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Multrus
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že přivezeme body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů