Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany potvrdily formu a dále jsou v čele!


11

Dobřany zvítězily v domácím zápase nad Horažďovicemi 5-0. Domácí tým byl po celý zápas velmi produktivní a nakonec to vedlo k jednoznačnému vítězství, kterým si upevnil první místo v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice spálily velkou šanci a domácí vzápětí trestali

Prvních 30 minut se hrálo vyrovnané utkání. Na skvěle připraveném pažitu oba týmy dobře kombinovaly a kdo přišel na zápas, tak určitě nelitoval. První vyloženou šanci ke skórování měli hosté, ale bohužel pro ně ji nevyužili. Poté už převzaly otěže zápasu Dobřany, ve 35. minutě proměnil velkou šanci Fabián a domácí tým šel do vedení. Svěřence trenéra Kožíška branka nakopla a těsně před koncem prvního poločasu přidali druhou, ve 45. minutě se trefil Havlíček a domácí odcházeli do kabin za dvougólového náskoku. 

Dobřany přidaly další 3 góly

Po přestávce udělaly Horažďovice jednu změnu v poli. Trenér stáhl Rojta a na jeho místo přišel Urban. Úvod druhého poločasu vyšel lépe Dobřanům, v 53. minutě se podruhé v zápase prosadil Havlíček a zvýšil už na 3-0. Domácímu kanonýrovi to však nestačilo a o pět minut později zkompletoval hattick, čímž upravil skóre už na 4-0. Poté se hra hodně uklidnila a Dobřany se nikam zbytečně netlačily. Další výhru domácího týmu pojistil v 87. minutě Hejhal, jenž upravil skóre na konečných 5-0. Dobřany jsou stále v čele se čtyřbodovým náskokem na druhé Měcholupy, Horažďovice jsou sedmé. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Sobotní zápas se konečně hrál za hezkého počasí a na perfektně připraveném hřišti. Prvních půl hodinky jsme se nemohli prosadit proti dobře hrajícím hostům, kteří měli i první velkou šanci na vstřelení branky. Naštěstí pro nás, ji neproměnili. Nám se po krásné akci povedlo vstřelit první branku utkání v 35. minutě a těsně před poločasem jsme přidali i druhou. To bylo pro nás velice důležité. Ve druhém poločase jsme dali dvě slepené branky v 53. a 58. minutě a pak už se zápas spíše dohrával. Zápas nakonec skončil 5:0 a my jsme si připsali velice důležité 3 body do tabulky. Chtěl bych opět pochválit celé mužstvo.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V tomto kole jsme zavítali na poměrně nový stadion v Dobřanech, kde nás čekalo krásné hřiště, zázemí a soupeř, kterému v tabulce patří 1. příčka a usiluje o postup o soutěž výše. Taktiku, kterou jsme si před zápasem stanovili, se nám dařilo plnit prvních 35 minut, kdy jsme poctivě bránili a čekali na brejky. Když jsme jeden takový nevyužili, přišlo zaváhání v obraně a prohrávali jsme 0:1. Nebyl by to tak špatný poločasový výsledek, kdybychom do šatny nedostali 2. gól. Ve 2. poločasu jsme nebyli vůbec špatným soupeřem, jenomže jsme hráli až moc uvolněně a riskantně a soupeř nás za to trestal. Budeme se snažit na tento zápas co nejdříve zapomenout a příště to odčinit.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - V. Bouček [-] , M. Gleissner [-] , J. Ebelender [-] (78. D. Málek [-] ) , T. Mertl [-] - Š. Mertl [-] (78. D. Mertl [-] ) , P. Brabec [-] , L. Radič [-] (59. J. Roubíček [-] ) - M. Fabián [-] (59. P. Hejhal [-] ) , O. Havlíček [-] (78. J. Rajt [-] ) - M. Hohlberger [-]

FK Horažďovice
J. Forman [-] - J. Pavlík [-] , A. Rojt [-] (46. Š. Urban [-] ) , O. Šabek [-] (76. Z. Krotkovský [-] ) , J. Boček [-] , J. Karásek [-] , M. Šašek [-] (59. J. Reindl [-] ) , M. Mlnařík [-] , M. Šedivý [-] , T. Jůda [-] , J. Kodýdek [-] (76. M. Lojík [-] )

ŽK: 25. Š. Mertl , 41. M. Fabián - 23. J. Karásek .
Hráči zápasu: O. Havlíček , T. Mertl .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: REIPRICH Václav - KRÁL Andrej, FLESAR Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Boček
Tip experta: výhra hostů

Nebude to pro nás jednoduché utkání, ale věřím, že zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích