3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov porazil Strážov a vyhrál už popáté v řadě


Branky


36. A. Kavka , 50. T. Vacek , 81. P. Braun - 71. L. Kalivoda
11

Fotbalisté Chotěšova vyhráli v 19. kole nad Strážovem 3-1. Domácí tým vedl po brankách Kavky a Vacka 2-0, ale v 71. minutě zápas zdramatizoval hostující Kalivoda. V 81. minutě přidal třetí branku Chotěšova Braun a definitivně rozhodl o výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Chotěšov vstoupil do utkání lépe, přesně a rychle kombinoval a soupeře se snažil zatlačit do vlastního vápna. Strážov ovšem velmi dobře bránil a klasicky se mohl spolehnout na výborného brankáře Pressla. Hosté sami mohli jít do vedení po standardní situaci, po které Chotěšov zachránila tyč. V 36. minutě už hostující obrana kapitulovala, když se prosadil Kavka po krásné akci z pravé strany. Strážov hrozil nadále zejména ze standardních situací, ale vyrovnávající gól to nepřineslo. Domácí tým hrál svoji hru a výborně fungoval směrem dozadu, zároveň nezapomněl ani útočit a druhá branka visela ve vzduchu. Chotěšov opanoval první poločas a do kabin se šlo za stavu 1-0. 

Strážov utkání zdramatizoval, ale na body to nestačilo

Na začátku druhého poločasu udělali oba trenéři několik změn v poli. Chotěšov pokračoval v aktivním výkonu a odměnou mu byl druhý gól, který v 50. minutě vsítil Vacek. Strážov si posléze vypracoval několik zajímavých příležitostí, vytoužený gól však stále nepřicházel. V 71. minutě domácí brankář chyboval v rozehrávce, čehož ihned využil Kalivoda, jenž pohodlně uklidil balón do prázdné branky. Chotěšov si dobře rozehraný zápas už vzít nenechal, v 81. minutě se po rychlé akci prosadil Braun a zvýšil na konečných 3-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnes jsme přivítali soupeře ze Strážova a přes to, že jsou v tabulce o několik příček za námi, nevěděli jsme, co od nich můžeme čekat. Měli jsme na paměti, že soupeř dokázal remizovat s týmy z čela tabulky. V utkání jsme začali aktivněji, ale Strážov dobře bránil a několikrát jej podržel brankář. 10 minut před koncem poločasu jsme se dokázali prosadit po krásné akci z pravé strany. Druhý poločas jsme začali lépe a hned v 5. minutě jsme přidali druhý gól. Musím říct, že zápas byl až na pár výjimek v naší režii. Strážov hrozil zejména ze vzduchu po standarních situacích a jednou dokonce trefil tyč. V závěru zápasu jsme připustili mírné drama, kdy jsme po chybě nabídli soupeři gól do prázdné brány, ale vzápětí jsme opět zapnuli a navýšili skóre na konečných 3-1.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Domácí mají doposud velmi povedené jaro a svoji kombinační hru předváděli i od začátku nám. Jejich míče za obranu se ale naší obraně dařilo eliminovat a mohli jsme to být my, kdo šel do vedení, ale po standardní situaci jsme trefili jen tyč domácí brány. Vzápětí domácí tým sehrál povedenou kombinaci a ujal se do poločasu vedení 1:0. A své vedení zvýšili na 2:0 hned po přestávce. V půlce poločasu jsme se do prvních náznaků začínali dostávat i my. Naději vykřesal Lukáš Kalivoda, který pomocí aktivního napadání zachytil přihrávku brankáře a uklidil míč do prázdné brány. O deset minut později nám ale domácí vzali naději svým třetím gólem, což dalo konečnou podobu výsledku utkání.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - P. Milička [-] , L. Calta [-] , T. Vacek [-] , M. Brabec [-] - P. Braun [-] , J. Zahoř [-] (87. D. Nohava [-] ) , V. Bednář [-] , A. Kavka [-] - J. Brabec [-] (59. A. Štökl [-] ) , J. Multrus [-] (67. J. Hőnig [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] - - T. Červený [-] (81. M. Kalivoda [-] ) , J. Franc [-] , J. Vališ [-] , L. Kalivoda [-] (77. I. Hryhorak [-] ) , J. Hosnedl [-] (56. R. Šteiner [-] ) , D. Kološ [-] (46. J. Kalivoda [-] ) , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-]

ŽK: 64. T. Vacek , 84. A. Kavka - 70. L. Soušek .
Hráči zápasu: A. Kavka , P. Milička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - BUCHTELÍK Lukáš, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chotěsov by měl doma vyhrát, moc bodů tam neztrácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích