D. Kološ 11.
L. Soušek 16. (p.)
2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobřany vezou ze Strážova pouze bod


Branky


11. D. Kološ , 16. L. Soušek (p.) - 4. M. Fabián , 57. J. Roubíček
13

Strážov remizoval na domácím hřišti s prvními Dobřany 2-2. Domácí tým předvedl v prvním poločase velmi dobrý výkon a do kabin se šlo za stavu 2-1. Dobřany po přestávce rapidně zlepšily svůj výkon a po zásluze vyrovnaly v 57. minutě. Ve zbytku zápasu měli hosté blíže ke gólu, ale slibné příležitosti zlikvidovala domácí obrana nebo brankář. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážov v prvních 45 minutách úspěšnější

Hosté vlétli do zápasu sebevědomě a již ve 4. minutě se prosadil Fabián. Strážov se z brzkého gólu rychle oklepal, zlepšil obranu a sám hrozil zejména z protiútoků. Už v 11. minutě domácí slavili úspěch, přímý kop z hranice vápna krásně zahrál Kološ a upravil skóre na 1-1. V 16. minutě byl v pokutovém území poslán k zemi domácí Mayer a rozhodčí přisoudil penaltu Strážovu. Té se ujal Soušek a přesnou střelou překonal brankáře. Do konce prvního poločasu měly oba týmy několik zajímavých šancí, ale ani jednomu se další branku přidat nepodařilo. Strážov vyhrál první poločas 2-1.

Dobřany zlepšily výkon

O přestávce si hráči Dobřan zřejmě důrazně pár věcí vysvětlili, protože do druhého poločasu nastoupil zcela jiný tým. Hosté se od úvodních minut hnali za vyrovnáním a to přišlo v 57. minutě, kdy se pěkně trefil Roubíček. Ve zbývajících minutách byly lepším týmem Dobřany, ve finální fázi si však vedly nepřesně nebo narazily na dobře fungující obranu domácího týmu v čele s jistým gólmanem. Strážov nakonec díky velkému nasazení výsledek udržel a v 18. kole remizoval na domácí půdě s Dobřany 2-2.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V domácím utkání s aktuálním lídrem tabulky jsme opět ukázali, že při koncentrovaném výkonu a s trochou štěstí se dá bodovat s každým. Hosté měli od začátku míč více na svých kopačkách a již ve 4. minutě šli do vedení. My jsme se snažili být důslední v bránění a rychlí v přechodu do protiútoku. A to nám pomohlo rychle otočit vývoj utkání, když se nejdříve pěkně trefil David Kološ z přímého kopu na vápně a následně proměnil Luďa Soušek penaltu po faulu na Broňu Mayera. Do konce prvního poločasu měly obě strany ještě své šance, ale skóre se už neměnilo. Ve druhém poločase hosté ještě zvýšili své obrátky a v 57. minutě se jim podařilo vyrovnat. Tento stav se nám díky našemu nasazení i přes ubývající síly podařilo udržet na čele s obranou a několika dobrými zákroky Ondry Pressla.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Do zápasu jsme vstoupili dobře a už ve 4. minutě jsme se dostali do vedení po gólu Michala Fabiána. Místo toho, abychom se uklidnili a přidali druhý gól, udělali jsme v obraně dvě zbytečné chyby a soupeř nás za to potrestal. Takže v 16. minutě jsme prohrávali 2:1 a do konce prvního poločasu byl náš výkon přímo katastrofální. O poločase byla v kabině bouřka a za druhý poločas není klukům co vytknout. Brzy jsme vstřelili i vyrovnávací gól, ale bohužel třetí branku už se nám přidat nepodařilo.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - L. Soušek [-] (60. R. Šteiner [-] ) - B. Mayer [-] (78. D. Bouberle [-] ) - M. Chaluš [-] , M. Kalivoda [-] (75. R. Vaverka [-] ) , J. Vališ [-] , J. Franc [-] , L. Kalivoda [-] , J. Hosnedl [-] , D. Kološ [-] , T. Červený [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] (30. F. Jehlík [-] ) - M. Gleissner [-] , J. Ebelender [-] , T. Mertl [-] , V. Bouček [-] - D. Mertl [-] (46. J. Roubíček [-] ) , T. Klír [-] (30. D. Málek [-] ) , P. Brabec [-] , L. Radič [-] - P. Hejhal [-] , M. Fabián [-] (78. M. Skřivan [-] )

ŽK: 44. L. Soušek - 16. K. Lang .
Hráči zápasu: D. Kološ - V. Bouček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Petrželka František - PRESSL Václav, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Josef Hlůžek
Tip experta: výhra hostů

Hosté jdou do utkání jako favorit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů