Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Blovicích vyzněla lépe pro domácí, diváci viděli 10 gólů!


13

V 15. kole si diváci užili ofenzivní koncert v Blovicích, kde domácí tým hostil Strážov. Hosté vedli po prvním poločase 4-3, ale po přestávce Blovice zápas otočily třemi góly a nakonec zvítězily 6-4. V utkání exceloval domácí záložník Krásný, který si připsal hned 4 branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

7 gólů v prvním poločase

Cíl domácího celku byl čitelný od první minuty, tj. snaha dát rychle branku, která by jim dala klid v další hře, do 6´ kopali např. 3 rohy, poté však přišla sprcha, poněvadž jeden propadlý balon do jejich obrany musel jeden z blovických obránců hasit faulem a následoval přímý kop. Z dobrých 30 m se překvapivě trefil Kološ, 0:1! Domácí však rychle zareagovali, nejdříve v 11´se zblízka prosadil Tříska a vzápětí po pěkné křídelní kombinaci, z levé strany prudce, ale přesně, našel levý obránce Houdek, na přední tyči, nabíhajícího Krásného a ten z jedničky nedal brankáři šanci, 2:1. Hosté hráli jednoduše a využívali individuální chyb soupeře. A také trestali: v 17´zahrávali roh a hlavou se prosadil Chaluš, 2:2. Na druhé straně se opět do šance dral Krásný, byl faulován v pokutovém území a sám proměnil odpískanou penaltu, 3:2. Hosté nic nevzdávali, tentokráte z hloubi pole rozehráli a prudkým centrem posadili balon na hlavu Kalivody; 3:3. Poněkud frustrovaní domácí začali špatně řešit jednoduché fotbalové situace, a především v defenzivě dělali školácké chyby, soupeř nemilosrdně trestal a v závěru poločasu si ještě vynutil pokut. kop, který proměnil Soušek. Půlka skončila 3:4, všechny 4 branky hostů padly po standardních situacích, což se na fotb. trávnících tolik nevidí!

Blovice utkání otočily

Trenér i asistent domácích byli za takový průběh zralí na odvezení do blázince, důrazně, ale poměrně v klidu, hráčům vytkli individuální chyby, a především se do nich snažili vlít více morální síly, tak potřebné ke zvratu v utkání. Hned na počátku však hosté kopali další pokut. kop, ale určený aktér svoji šanci zahodil a branku minul! Na druhé straně v 56´přesně zacentroval z Přk Rous Radek, soupeř chtěl balon odvrátit, ale míč zachytil Krásný, který nezaváhal a přesně zamířil, 4:4 - srovnáno! Domácí chtěli vyhrát, tlačili se před branku, po jednom z útoků vystřelil opět na branku Krásný, jenž střelu pěkně schoval za tyč, 5:4. Hosté hráli v závěru vabank, vzadu nechávali otevřená vrátka, v 81´nechali otevřená celkem velká vrata, na branku se řítili 3 hráči: Rous R., Krása a Břicháček. Posledně jmenovaného adjunkta nechali jeho spoluhráči vyniknout a ten ukončil bláznivý zápas brankou a upravil na konečných 6:4!

 

Tak skončil bláznivý zápas, za bláznivého, aprílového počasí, určitě atraktivní, především pro diváky!

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent: Takový průběh zápasu jsem zřejmě asi nezažil, ani jako hráč, a ani za svoji 25letou trenérskou kariéru. V 1.pol. nám totiž soupeř dal lekci v podobě 4 gólů! A všechny branky byly ze standardních situací, 2x přímého kopu, jednou po rohu a 1 z penalty. To se jen tak nezažije. Diváci viděli nakonec 10 gólů, zápas byl pro ně atraktivní, ale pro nás na lavičce málem jela záchranka. Nakonec více štěstí jsme měli my a mohli jsme slavit další body!

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Strhující utkání pro diváka jsme sehráli v Blovicích, odkud jsme ale bohužel body nepřivezli. O domácích fotbalistech jsme věděli, že mají velkou sílu dopředu, ale na druhou stranu dozadu mají také okna. Domácí byli v prvním poločase více na míči, ale my jsme využívali standardních situacích. Nejprve se hezky trefil David Kološ z trestného kopu z poměrně velké vzdálenosti. Domácí ale utkání rychle otočili povedenými dvěma souhrami. Skóre bylo ale rychle vyrovnáno po rohu Rosti Šteinera a hlavičce Michala Chaluše. Domácí poté šli opět do vedení po proměněné penaltě. Do konce poločasu jsme ještě zvládli skóre opět přetočit. Nejprve vyrovnal po standardní situaci Ludi Souška hlavou Jakub Kalivoda. A pak Luďa Soušek proměnil penaltu nařízenou za faul na Jakuba Kalivodu. Ve druhém poločase se nám dařilo trochu více eliminovat útočné nájezdy domácích, ale ti i přesto po odraženém balónu ve vápně vyrovnali. 15 minut před koncem přišly rozhodující chvíle utkání. Nejprve jsme my neproměnili pokutový kop nařízený za faul na Tadeáše Červeného. O dvě minuty později se pak prosadil domácí kanonýr střelou zpoza vápna. Následně jsme ještě inkasovali pošesté po chybě naší obrany, což ukončilo bohatý účet utkání.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , R. Kolář [-] , M. Štětina [-] (83. Š. Merhaut [-] ) - L. Krásný [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] (87. J. Vlčnovský [-] ) , M. Heřman [-] - R. Rous [-] , J. Rous [-] (46. L. Břicháček [-] ) -

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Kološ [-] - L. Soušek [-] - - J. Hosnedl [-] , R. Šteiner [-] (88. R. Vaverka [-] ) , J. Kalivoda [-] (88. M. Kalivoda [-] ) , J. Vališ [-] , J. Michel [-] , T. Červený [-] , L. Kalivoda [-] , M. Chaluš [-]

ŽK: 34. J. Vokurka , 66. R. Kolář , 72. R. Rous - 67. J. Hosnedl , 74. D. Kološ .
Hráči zápasu: L. Krásný .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: FLESAR Václav - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra domácích

Blovice mají dobrý mančaft. Se Strážovem doma mít problémy nebudou, 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích