Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov nasázel Pačejovu šest branek


Branky


17. J. Hlůžek , 83. D. Hradil - 9. P. Milička , 24. J. Brabec , 25. P. Braun , 33. A. Kavka , 62. A. Kavka , 75. P. Braun
13

Chotěšov nepřipustil zaváhání a předposlední Pačejov porazil 6-2. Hosté rozhodli už v prvním poločase, kdy skórovali hned čtyřikrát. Po změně stran Chotěšov přidal další dvě branky a v klidu si dokráčel pro vysokou výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl 5 branek

Z úvodní aktivity vytěžil Chotěšov vedoucí branku v 9. minutě, kdy se po pěkně sehrané akci prosadil Milička. Domácí odpověď byla rychlá, v 17. minutě se krásně uvolnil Hlůžek a střelou do šibenice vyrovnal na 1-1. Hosty vyrovnávající branka vůbec nerozhodila a o sedm minut později si vzali vedení zpět, když se trefil Brabec. Neuběhla ani minuta a Chotěšov po gólu Brauna zvyšoval už na 3-1. Gólovou smršť dokončil ve 33. minutě Kavka, který překonal domácího brankáře počtvrté. Hosté opanovali první poločas a do kabin se šlo za stavu 4-1. 

Chotěšov přidal další dvě branky

Do druhé půlky udělaly oba týmy několik změn. Na domácí straně skončil J. Klásek a místo něj nastoupil M. Klásek. Hosté stáhli ze hry Zahoře, jehož nahradil Malý. V 56. minutě ještě vystřídal Milička a jeho pozici zaujal M. Brabec. Chotěšov zápas jen nedohrával a znovu si vypracoval několik zajímavých příležitostí ke vstřelení branky, z nichž nakonec dvě proměnil. Nejdříve přidal v 62. minutě svou druhou branku v utkání Kavka a poté spoluhráče napodobil Braun, který vstřelil již šestý gól Chotěšova. Za domácí snížil v 83. minutě Hradil a dal podobu konečnému skóre 2-6. 



Ohlasy k zápasu



TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Do dnešního zápasu jsme šli s jasným cílem - odvézt tři body. Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře a už v 9. minutě šli do vedení. Klidný průběh zápasu nám překazil hostující hráč po krásném uvolnění a přesnou střelou do horního rohu. Nepřestali jsme ale hrát a do poločasu vstřelili další tři branky. Dá se říct, že už bylo rozhodnuto, ve druhé půli soupeř hrozil pouze ze standardek a my už jsme si výsledek pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - V. Panuška [-] , J. Klásek [-] (46. M. Klásek [-] ) , D. Hradil [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , L. Šmrha [-] , M. Mareš [-] (79. T. Bláha [-] ) , F. Kába [-] , M. Kubaň [-]

TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - P. Milička [-] (56. M. Brabec [-] ) , L. Calta [-] , J. Hőnig [-] , T. Vacek [-] - A. Kavka [-] , J. Schamberger [-] , P. Braun [-] , J. Zahoř [-] (46. P. Malý [-] ) , V. Bednář [-] - J. Brabec [-] (76. A. Štökl [-] )

ŽK: 65. M. Mareš , 69. J. Ticháček - 78. T. Vacek .
Hráči zápasu: A. Kavka , P. Braun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Frgal Lukáš - JIROVEC Jakub (N), BEDNÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra hostů

Chotěšov patří mezi lepší týmy soutěže a v Pačejově by to měl zvládnout s přehledem, 1:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích