D. Kolář 64. (vl.)
R. Kočí 73.
2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek potvrdil roli favorita


Branky


64. D. Kolář (vl.) , 73. R. Kočí - 29. R. Farný
15

V prvním jarním zápase Hrádek nezaváhal a doma porazil Bolešiny 2-1. Hosté zvládli prvních 45 minut lépe a po brance Farnýho šli do vedení. Domácí se ale po přestávce naplno rozehráli a utkání dvěma brankami otočili. Nejdříve si Bolešiny nešťastně vstřelily vlastní gól a v 73. minutě vystřelil 3 body domácímu týmu Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Začátek zápasu zachytili lépe domácí, ale ve finální fázi jim chyběla potřebná přesnost. Hosté z Bolešin byli na soupeře velmi dobře připraveni a prvních 45 minut excelentně bránili, zároveň sami několikrát nebezpečně zahrozili z brejku. Ve 29. minutě chybovala domácí obrana a toho využil hostující Farný, který se kousek za vápnem odhodlal ke střele, a že to bylo nejlepší možné řešení, se ukázalo za okamžik, kdy míč skončil v síti. I po inkasované brance držel Hrádek míč více na svých kopačkách, nicméně ve zbytku prvního poločasu se stále nemohl naplno dostat do zápasu a žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. 

Hrádek dvěma brankami utkání otočil

Po přestávce udělaly oba týmy změny v poli. Na hostující straně skončili Šilhavý a Stupka a na jejich místa nastoupili Matějka s Novákem. Domácí trenér Mareš zase stáhl Sebastiána Rybu a místo něj nastoupil Holeček. Prvních deset minut byla hra téměř totožná jako v prvním poločase, ale postupem času začal mít Hrádek herní převahu, což vedlo k vytvoření několika slibných příležitostí. V 64. minutě se domácí konečně dočkali, přetažený centr na zadní tyč si nešťastně srazil do vlastní brány hostující Kolář a vyrovnal na 1-1. V 73. minutě bylo na straně Hrádku ještě veseleji. Bolešiny chybovaly v rozehrávce, čehož okamžitě využil Štěpán, který našel krásnou přihrávkou Kočího a ten přes brankáře dotlačil balón do brány. Domácí si už těsný náskok pohlídali a v prvním jarním zápase zvítězili nad Bolešinami 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Dnes to byl pro nás rozhodně těžký zápas. Máme za sebou kvalitní zimní přípravu, kde jsme podávali výborné výkony, ale hned v prvním ostrém soutěžním zápase to nebylo vůbec poznat. Dlouhou dobu jsme se nemohli dostat do utkání a hráli jsme moc křečovitě. Zároveň soupeř velmi dobře bránil a spoléhal zejména na brejky. Až cca od 55. minuty jsme začali hrát naši hru a podařilo se nám dvěma góly utkání otočit. Kluky bych určitě pochválil, ovšem dnes jen za posledních 40 minut.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Šoural [-] , Š. Fremund [-] (87. F. Prokopius [-] ) , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] (54. V. Holeček [-] ) , T. Linhart [-] , V. Skála [-] (69. F. Mareš [-] ) , Š. Gajdečka [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] (75. P. Eremiáš [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , P. Bošek [-] (79. Z. Rückl [-] ) , K. Šilhavý [-] (46. T. Novák [-] ) , J. Pitel [-] , T. Stupka [-] (46. P. Matějka [-] ) , J. Brtník [-] , R. Farný [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 30. J. Brabec , 55. T. Linhart - 43. J. Pitel .
Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frgal Lukáš - KOLÁŘ Miroslav (N), KAISER Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Ondřej Pressl
Tip experta: výhra domácích

Hostům z Bolešin se zatím v tomto ročníku moc nedaří, v tomto utkání budou dominovat domácí a v poklidu zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích