2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice navázaly na výhru proti Kralovicím a slaví další 3 body


Branky


16

Křimice šly do zápasu se třemi body ze zápasu proti silným Kralovicím v zádech. Luby přijely do Křimic i s ofenzivní posilou Jiřím Matějkou, který minulé kolo dvěma góly sestřelil Mochtín. Zápas plný nervozity nakonec skončil šťastněji pro domácí, kteří ale s herním projevem určitě spokojeni nebyli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji do zápasu vstoupily domácí Křimice, které se snažili hrozit hlavně po křídelních prostorech. V první velké šanci se objevil domácí Daniel Matějka, jehož střela z malého vápna jen orazítkovala tyč Šítovy brány. Po 20 minutách se hra více vyrovnala a v ofenzivě se ukázali i hosté. Byly to ale Křimice, kdo otevřel skóre. Konkrétně Václav Sýkora, který ve 27. minutě nadvakát překonal hostujícího gólmana. Nic dalšího už se v prvním poločase nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

Začátek druhého poločasu ale zastihl ve větší herní pohodě hosty, jejichž tlak byl ale spíše platonický, než že by si měli vytvořit nějakou gólovou šanci, ze které by průběžný stav srovnali. Zápas byl ale stále otevřený a bylo jasné, že další gól rozhodne o rozdělení jaký tým si z tohoto zápasu odnese kolik bodů. A ten daly opět domácí. Střídající Pavel Fořt zvyšoval v 86. minutě na 2:0 a bylo jasné, že všechny body zůstanou v Křimicích.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Ze zápasu nás můžou těšit pouze získané 3 body. Z naší strany to byl klasický první zápas na přírodní trávě po dlouhé zimě. Míč nás dost často neposlouchal, tak jak bychom si přáli. Naštěstí se nám povedly aspoň dvě akce a naši střelci nezklamali. Jednoduše řečeno jsme si formu nechali po zápase do restaurace, kde se uskutečnilo zápisné našich nových hráčů, a tam jsme opět ukázali velkou kvalitu. Na závěr bych chtěl poděkovat našim divákům a především našemu kotlíku s bubnem utvořený z Křimické fotbalové mládeže.

TJ Start Luby
Radek Pikhart, trenér: Vyrovnaný zápas, kterému by spíše slušela remíza, ale bohužel rozhodla větší kvalita a zkušenost v zakončení domácích. Šance, které jsme měli, tak jsme nedali. Soupeř dal po brejku gól na 1:0 a v závěru, když už jsme hráli vabank, tak dal druhý gól Fořt, který zkušeně přeloboval gólmana. Měli jsme trochu problémy se sestavou. Nějací zkušení hráči nám vypadli, takže jsme hráli s hodně mladou sestavou, ale herně jsme určitě nepropadli.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , D. Matějka [-] (88. P. Havlíček [-] ) , J. Kovačič [-] (68. J. Vonášek [-] ) , V. Sýkora [-] (68. P. Fořt [-] ) , V. Kuneš [-] (88. L. Koutek [-] ) , J. Dytrt [-] (62. J. Zapoměl [-] ) , J. Křehlík [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] , L. Marek [-] (90. A. Panuš [-] ) , T. Blohmann [-] , J. Holý [-] , V. Koželuh [-] , D. Vozka [-] , Š. Tomaka [-] (86. D. Beránek [-] ) , V. Petrželka [-]

ŽK: 60. T. Čechura - 29. J. Matějka , 64. V. Koželuh , 78. M. Pivoňka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Rubáš Jakub - KRAUS Jan, KRIPNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Křimice i Luby úvod jara vyhrály a budou na to chtít určitě navázat. I přes bojovný výkon Lubů zvítězí Křimice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza