1:1
(1:1)
26. L. Leitl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 13:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Překvapení na Petříně! Tlumačov vybojoval bod


Branky


8. L. Maxa - 26. L. Leitl
25

Predikce námi osloveného Experta pro nadcházející kolo v tomto utkání byla úplně mylná. Předpoklad vítězství s vysokým gólovým rozdílem domácího celku se nevyplnil, a to ani to vítězství. Tlumačov, bojující o každý bod v cestě za záchranou krajského přeboru, v Plzni bral bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přesto, že se domácí dostali rychle do vedení, když v 8. minutě skóroval Lukáš Maxa, tak to hosty tolik nerozhodilo a ještě více se semkli. Pro domácí hráče nepříjemnou a jednoduchou hrou se dostávali do nebezpečných šancí a ve 26. minutě bylo srovnáno. O branku Tlumačova se postaral kapitán žluto-zelených, Luděk Leitl. A pomalu to začalo vypadat jako podzimní utkání s Radnicemi, které po brzké obdržené brance zápas nakonec s grácií otočily. V tomto utkání se ale k obratu nedostalo a gól z 26. minuty byl poslední, který diváci mohli v zápase vidět. 

 

Kromě dvou branek a tedy smutku domácího celku, se ale dočkali domácí i několika karetních trestů, přičemž hostující Lukáš Svoboda v průběhu druhého poločasu viděl žlutou kartičku dvakrát a musel se tedy po červené přesunout do kabiny. Jeho celek to ale zvládl a jak již bylo uvedeno, zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Že budou gólové hody jsme si asi nemysleli, ale upřímně, s vítězstvím jsme tak nějak počítali. Do vedení jsme šli docela brzo a to možná umocnilo to, že jsme si mysleli, že to půjde samo. Ne že bychom přestali hrát, ale chyběl nám větší důraz ve vápně a až do konce zápasu nedokázali proměnit už žádnou z mnoha šancí a to ani proměnit penaltu a to hrál Tlumačov ještě 20 minut v 10 hráčích. Takže takový klasický zápas blbec, ale to asi přijde čas od času na každý tým. Šanci na nápravu budeme mít hned ve středu v dohrávce v Radnicích, kde nás nečeká nic lehkého.




Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - A. Rada [-] (46. D. Hrdina [-] ) , L. Maxa [-] (70. P. Klich [-] ) , D. Vodrážka [-] (62. J. Veselý [-] ) , P. Bendl [-] , D. Voves [-] , M. Frank [-] (46. M. Brož [-] ) , J. Šulc [-] , P. Škarda [-] , L. Kotěšovec [-] , J. Havelka [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Šinál [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , T. Šindelář [-] (82. O. Rottenborn [-] ) , M. Wolf [-] (76. P. Koza [-] ) , D. Žák [-] (53. R. Šindelář [-] ) , J. Korelus [-] , L. Svoboda [-] , L. Leitl [-]

ŽK: 50. J. Havelka , 89. P. Bendl - 47. L. Svoboda , 93. L. Leitl . ČK: 67. L. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petrželka František - JAKŠ Jan, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Ježek
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, nebál bych se říct že Tlumačov dostane více jak 10 gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Na domácím hřišti půjdeme jako vždy za vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích