1:1
(1:1)
17. V. Šperl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 14:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Stříbře se střílelo pouze v první půli. Holýšov opět remizoval


Branky


14. V. Gontkovič - 17. V. Šperl (p.)
22

Pod vedením rozhodčích Petrželky, Jakše a Cupla se v sobotu odpoledne na stříbrské umělce odehrálo utkání mezi domácím Baníkem a hosty z Holýšova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divácky nejzajímavější okamžiky přišly ve druhé desetiminutovce zápasu. To se nejprve po ose Locker-Hodek-Donate-Gontkovič dostal poslední jmenovaný do zakončení a poslal svůj Baník do vedení. To ovšem dlouho nevydrželo... O tři minuty později se za obranu domácích dostal zkušený Šperl, který si šikovně pokryl míč a domácímu hráči nezbývalo než jej faulovat. Fotbalový matador si s pokutovým kopem poradil na jedničku a srovnal na 1:1. 

 

Až ve druhém dějství se opět mohli diváci bavit atraktivním útočným fotbalem se spoustou šancí. Ovšem na obou stranách se ani jedna ze zajímavých příležitostí neujala a utkání tak skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: V utkání z Holýšovem jsme měli po většinu zápasu míč na svých kopačkách, slušně jsme kombinovali, ovšem vstřelení branky nám dělalo menší potíže. Již v prvních minutách jsme se objevili ve třech dobrých střeleckých příležitostech, ale pokaždé jsme přestřelili branku hostujícího týmu. Po pěkné akci po ose Locker-Hodek-Donate-Gontkovič jsme se sice dostali do jednobrankového vedení, ovšem záhy po špatném vystoupení našich stoperů na dlouhý míč jsme chybovali a zkušenému Šperlovi už jen stačilo se proletět přes našeho obránce a byla z toho vyrovnávací branka z penalty. Do poločasu jsme měli sice více ze hry ovšem už bez větší šance. Druhý poločas se pokračovalo v dobývání holýšovské obrany, střely létaly vedle branky, do tyče, břevna a nebo do připraveného brankáře hostí. Holýšov se spoléhal jen na brejkové situace po nakopnutých míčích a v závěru přišla i jejich velká šance, naštěstí pro nás skončila střela těsně vedle tyče. Utkání jsme určitě mohli vyhrát, ale jen herní převaha nám nestačila a tudíž utkání skončilo nakonec asi zaslouženě remízou.

FK Holýšov
Miroslav Zach, brankář: První poločas jsme začali hodně špatně, jako bychom byli hlavou ještě v šatně a zaslouženě šlo Stříbro bohužel po našem rohu z brejku do vedení. Hned za 3 minuty jsme se díky krásný přihrávce Zavadila na Šperla dostali do velké šance a po faulu domacího obránce byla odpískána penalta. Šperl nekompromisně proměnil. Do konce poločasu už to byla trochu bouchaná, nahoru dolu. Jednu větší příležitost Stříbro zahodilo, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1. Druhý poločas jsme trochu proměnili rozestavení a zjednodušili hru. Jak Stříbro, tak my jsme měli spíše pološance. Jednu hezkou střelu vyslal z vápna domácí hráč do břevna a od nás Levchenko spálil nájezd ze strany. Na oko pro diváky asi zápas nic moc a remíza pro oba zasloužená. Jenom mi mrzí, že v takovém počasí se hrají zápasy na umělce, ale ve Stříbře mi to absolutně nepřekvapuje. Na jaře, jako stabilně, tam odehrají co nejvíce zápasů tam půjde.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - Z. Pašek [-] (73. J. Pospíchal [-] ) , D. Donate [-] , V. Gontkovič [-] (73. P. Žíla [-] ) , D. Kasl [-] , R. Dyk [-] (12. M. Hodek [-] ) , J. Kolena [-] (88. O. Kertis [-] ) , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] (88. A. Ferdinandy [-] ) , M. Vyšín [-] , M. Vyšín [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , L. Prokop [-] , L. Hess [-] , A. Majer [-] (46. Y. Levchenko [-] ) , D. Zavadil [-]

ŽK: 17. M. Vyšín , 81. O. Pavlas , 90. P. Žíla - 45. T. Michálek , 77. L. Prokop .
Hráči zápasu: V. Gontkovič - V. Šperl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petrželka František - JAKŠ Jan, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Stříbro bude doma sbírat body, doma jsou nepříjemní a nyní budou i úspěšní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích