0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2023 14:30

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov se dlouho držel, ale nakonec z toho byl nejvýraznější výsledek kola


Branky


19

"Domácí si vypracovali dvě loženky, my jsme naopak minimálně ještě 3 šance zazdili a nakonec dali takové laciné, nehezké a polovlastní góly po centrech ze strany," shrnul zápas hrající trenér Chotíkova, Petr Kučera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov v prvních dvateci minutách držel tempo hry se soupeřem a dokonce byl i nebezpečnější. Jenže dvě veliké šance domácí hráči neproměnili a poté začali přebírat na jisto otěže hry hosté. Domácí obrana se při Kučerovo standardce nedohodla, míč se odrazil neobsazenému Praisovi na kopačku a ten neměl problém do prázdné brány uklidit. Navýšit mohl před poločasem v úniku Rozboud, ale obrana na poslední chvíli dobře zasáhla.

 

Ve druhém dějství se už hrálo víceméně na jednu bránu, avšak hosté ze svých šancí skórovat nedokázali. Měli ale štěstí, oproti staňkovské smůle. Mladičký brankář Pokorný v jednom z výskoků pro míč kulatý nesmysl neudržel, ten padl k nohám Lopaty a nejlepší střelec soutěže se před prázdnou bránou nemýlil. Opaření modrobílí hráči pak během deseti minut inkasovali ještě dvě branky. Nejprve ze strany před bránu centroval Rozboud, jehož centr si skluzující obrana srazila do vlastní sítě. O chvilku později se odrazil po dalším centru míč na velké vápno, kde se do něj opřel Kučera a prostřelil vše, co mu stálo a leželo v cestě. Ve zbytku zápasu se už jen dohrávalo a výsledek už se nezměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, člen klubu: Na náhradním hřišti jsme odehráli, vzhledem k tomu jak na tom jsme, dobrý zápas. Bohužel jsme darovali minimálně dva góly soupeři sami. Bohužel šance Dolejše a Bozděcha nevyužijeme a soupeř zvlášť ve druhé půli naše chyby potrestal. Ale i Chotíkov měl hodně příležitostí vstřelit branku, zvlášť druhou půli. Myslím, že jeden gól jsme si za předvedenou hru zasloužili.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápasu jsme se obávali, protože jsme si na sobotní večer chytře naplánovali fotbalový ples a to vždy zavání problémem.. Prvních 20 minut zápasu bylo celkem vyrovnaných, nám nefungovala kombinace, hráli jsme jen po jedné straně a spoléhali jsme na nějakou individuální kvalitu, což nemělo moc šanci na úspěch. S postupem času jsme převzali otěže zápasu a dost nám pomohl první laciný gól. V prostřední fázi zápasu jsme přidali 3 slepené góly, v ten moment jsme hráli celkem pěkný fotbal. Posledních 15 minut se už jen dohrávalo, na obou stranách se dost střídalo a byl to takový hurá fotbal. Rozdíl čtyř gólů asi odpovídá, domácí si vypracovali dvě loženky, my jsme naopak minimálně ještě 3 šance zazdili a nakonec dali takové laciné, nehezké a polovlastní góly po centrech ze strany.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - J. Vrba [-] , M. Liška [-] , D. Drudík [-] (79. V. Mifek [-] ) - M. Bozděch [-] , T. Pitipáč [-] (81. F. Sedlačko [-] ) , J. Kubina [-] , T. Kopecký [-] (69. J. Dolejš [-] ) - F. Dolejš [-] (81. M. Traxmandl [-] ) , J. Šimůnek [-] , A. Kolros [-] (69. J. Mařík [-] ) -

FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - M. Prais [-] , J. Benedikt [-] (56. D. Míka [-] ) , A. Cirok [-] , K. Klepal [-] (60. J. Vild [-] ) , B. Buchta [-] (71. J. Vlk [-] ) , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] (71. Š. Kolesa [-] ) , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] (71. R. Vomáčka [-] ) , J. Huml [-]

ŽK: 26. A. Kolros , 37. J. Vrba , 85. M. Liška - 74. J. Huml .
Hráči zápasu: M. Prais , J. Huml .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Chotíkov by měl díky kvalitě kádru utkání dovést k vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích