0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:30

14.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rtyně jednou brankou sebrala domácímu Hrobu všechny tři body


Branky


4

První půle patřila domácím. I přes velké příležitosti se ale prosadit nedokázali. Naopak ve druhé půle úřadovala Rtyně, kdy se prosadil David Hrdlička. Hosté nakonec zvítězili za tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková remíza

TJ Hrob přivítal na domácí půdě FK Rtyni nad Bílinou. Tak jako u ostatních zápasů, oba celky chtěly sezónu zakončit vítězně. V prvním poločase utkání měli více ze hry domácí, kteří dokonce po zhruba 20 minutách neproměnili stoprocentní příležitost. Hosté se nemohli dostat do hry, Hrob je přehrával a byl takticky lépe připraven. Branka ale ani na jedné straně nepadla a tak se do kabin šlo za vyrovaného, tedy bezbrankového stavu 0:0.

Trefa Hrdličky

V druhé polovině zápasu převzal otěže hostující tým z Rtyně, který si vytvořil několik gólových situací. Jednu z nich dokázal v 70. minutě proměnit David Hrdlička. V závěru domácí vsadili vše na jednu kartu a když v úplném konci zápasu  tisíciprocentní šanci selhal kapitán domácích Michal Kozák, odvezla si Rtyně z Hrobu těžce vydřené tři body. Mohli být tak šťastní, protože sezónu podle plánu zakončili vítězstvím. Naopak Hrob v posledním zápase selhal a byl bez bodu.



Ohlasy k zápasu



FK Rtyně nad Bílinou
Michal Karrmann, kapitán a hrající trenér: Kluci pro vítězství udělali maximum a patří jim velký dík za obětavost. V9tězství v utkání bychom chtěli darovat našemu panu předsedovi Hlibovi, kterému v týdnu náhle po krátké nemoci zemřel syn Jan, který byl naším fanouškem.



Sestavy


TJ Hrob
L. Soukup [-] - J. Křivonoska [-] , J. Freiberg [-] , P. Šural [-] (65. J. Vinohradský [-] ) , V. Ferko [-] , J. Kubík [-] (46. J. Vinohradský [-] ) , D. Líbal [-] , M. Kozák [-] , P. Fencl [-] , Z. Týma [-] , M. Kalál [-] (77. R. Baláž [-] )

FK Rtyně nad Bílinou
J. Múčka [-] - J. Váňa [-] , S. Pikiner [-] , L. Doksanský [-] , J. Tenopír [-] , D. Hrdlička [-] , T. Fau [-] , J. Bruner [-] , L. Havlín [-] , J. Sádovský [-] , P. Doubek [-] (70. T. Doubek [-] )

ŽK: 55. D. Líbal - 58. J. Váňa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Karel - ČUPKA Ivan, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Ondřej Orlt, hráč
Tip experta: výhra domácích

Vidím to spíše na Hrob.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích