Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:30

16.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední utkání zvládly Novosedlice více než skvěle, Vroutku nasázely sedm branek


Branky


53. J. Kukla , 56. A. Machyna - 7. M. Jadrný , 11. M. Vorel , 16. M. Vorel , 39. D. Vorel , 59. M. Jadrný , 61. D. Vorel , 65. M. Janota
5

Novosedlice přijely do Vroutku a ukázaly, že ještě nepatří do starého železa. Domácím nasázeli hostující borci hned sedm branek a zakončili tak sezónu vítězně!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přehlídka hostů

FK Vroutek přivítal na domácím hřišti FK Novosedlice. Byl to souboj dvou celků ze spodních příček tabulky. Na první branku se čekalo sedm minut, kdy otevíral skóre Milan Jadrný. O čtyři minuty se připomněl znovu, kdy sklepl balón Markovi Vorlovi. Ten se nemýli. 16. minuta znamenala branku třetí. Z dobrých 25 metrů se podruhé prosadil kapitán Marek Vorel. Následovala přehlídka neproměněných šancí. Čtvrtá branka přišla až ve 40. minutě. Daniel Vorel dokázal s chladnou hlavou uklidit míč k tyči a za záda brankaře. Do poločasu se tak šlo za drtivého stavu 0:4.

Zakončení sezóny ve prospěch hostů

Druhou půli ale začaly Novosedlice poněkud laxně. Byli to právě domácí borci, kteří začali úřadovat. V 53. minutě se prosadil Jan Kukla, o tři minutky pozdějí to byl Alexandr Machyna. Hosté dostali budíček a museli začít hrát. Povedlo se jim to. V 59. minutě se prosadil podruhé Milan Jadrný. O dvě minuty pozdějí přidíval branku číslo dvě také Daniel Vorel. V 65. minutě upravovaly Novosedlice brankou Martina Janoty na konečných 2:7. Zakončily tak sezóu vítězně. Vroutek byl zklamaný a bez bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jaromír Hykl, tiskový mluvčí FK Vroutek: Poslední zápas byl obrazem celého jara. Příští sezóna bude pro klub složitá a ještě není jasné do jaké soutěže bude mužstvo přihlášeno. Věřím ale, že s fotbalem se ve Vroutku bude pokračovat.

FK Novosedlice
Marek Vorel, kapitán týmu a asistent vedoucího: Poslední utkání sezóny jsme zvládli na výbornou. S chutí jsme si zastříleli a soupeře porazili jasným výsledkem. Byl to jednoznačný zápas a zasloužená výhra. Žízeň před dokopnou je nyní velmi vysoká.



Sestavy


FK Vroutek
J. Denk [-] - D. Čipka [-] (65. J. Balák [-] ) , J. Kukla [-] , R. Gutwald [-] , Z. Machyna [-] , A. Machyna [-] , M. Veselský [-] , J. Imríšek [-] , T. Santner [-] , M. Junk [-] , O. Kubelka [-]

FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - F. Novák [-] , M. Jadrný [-] , D. Vorel [-] , J. Vobecký [-] (46. J. Hlaváček [-] ) , M. Janota [-] , P. Janota [-] (75. S. Látal [-] ) , J. Vorel [-] (69. M. Bušek [-] ) , D. Tesařík [-] , D. Sommer [-] (84. J. Leibl [-] ) , M. Vorel [-]

ŽK: 26. D. Čipka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LESÁK Petr - FIŠL Marek, FOLK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: remíza

Alex Seifert

Expert: Daniel Vorel, hráč
Tip experta: výhra hostů

Do Vroutku jedou Novosedlice zvítězit, Vorlovci mají formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů