3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

28.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziboří si doma pohodlně poradilo s Údlicemi


Branky


37. J. Liboměrský (p.) , 49. V. Nesper , 65. M. Frank
6

Na první diváci museli čekat až do 37. minuty, kdy se z penalty prosadil domácí kapitán. Po úvodu druhé půle zvyšovali domácí na 2:0, půl hodiny před koncem upravovali na konečný výsledek 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta pro domácí

SFK Meziboří na domácím hřišti přívtalo TJ Sokol Údlice. Domácí do zápasu vstoupili mnohem lépe, zápas byl v jejich režii. Byli aktivnější, drželi míč na svých kopačkách a pohodlně kombinovali. Na první branku si ale diváci museli počkat až do 37. minuty. Po faulu ve vápně domácíh nařídil arbitr penaltový kop. Toho se zhostil kapitán Meziboří Jan Liboměrský. Nemýlil se a skóroval. Domácí tak šli zaslouženě do vedení. Více branek v prvním poločase k vidění nebylo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Pohodlná výhra Meziboří

Do druhého poločasu nastoupilo opět lépe domácí Meziboří. Pár minut po odpískání začátku druhé půle se prosadil Vojtěch Nesper. Ten po krásné akci ze středu hřiště obdržel míč, nezazmatkoval, položil si brankáře a míč úspěšně zavěsil. Domácí byli stále lepším týmem, hostujícím Údlicím míč příliš nepůjčovali. V 65. minutě zvyšoval na 3:0 útočník Michal Frank. Z levé strany zatáhl míč do vápna Jiří Smola, našel střelce branky a ten uklidil pmíč pohodlně za záda gómana. Meziboří už tušilo, že tři body zůstanou na domácím hřišti. Do konce utkání zbývala ještě necelá půlhodinka. Šancí bylo mnoho, žádná ale už využita nebyla. Údlice se bohužel pro ně prosadit nedokázaly. Výsledek utkání byl tak 3:0. Domácí získali tři body a tlačí na druhé Chlumčany.



Ohlasy k zápasu


SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Celý zápas byl v naší režii, šancí bylo dost a z toho jsme dali tři branky. Kluky musím pochválit, hráli dobře. Pár chybiček tam sice bylo, ale to je v zápase normální. Přišlo hodně diváků, takže bych jim tímto chtěl poděkovat za podporu.




Sestavy


SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , J. Liboměrský [-] , J. Rameš [-] (66. J. Brezáni [-] ) , F. Šenkyřík [-] (66. J. Černík [-] ) - M. Frank [-] (72. P. Zeman [-] ) , Z. Hanousek [-] , T. Fialka [-] , J. Smola [-] - J. Bohata [-] (70. M. Buben [-] ) , V. Nesper [-]

Sokol Údlice
M. Lux [-] - T. Valenta [-] , M. Sejček [-] , M. Husák [-] , J. Zavadil [-] (57. R. Křapek [-] ) , M. Henych [-] , D. Krebner [-] , Š. Micák [-] (68. J. Thöma [-] ) , D. Novotný [-] , M. Horna [-] , J. Hoferek [-]

ŽK: 38. J. Liboměrský , 75. V. Nesper , 85. T. Fialka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: RŮŽIČKA Jan - SABO Miroslav, OBORNÍK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: David Berki, hráč
Tip experta: remíza

Herně podobné týmy, zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů