3:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany úspěšné zvládly důležitou bitvu s Mezibořím


Branky


8

Červnená karta domácíh z 36. minutě velmi zamíchala utkáním. Meziboří sice ve druhé půli otočilo průběh, no Chlumčany zabojovaly a dokázaly vyrovnat. Na penalty byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta domácích

FK Chlumčany přivítaly na domácí půdě SFK Meziboří. Oba týmy se nacházejí v top 3 a mají v úmyslu porvat se s prvními Strupčicemi o postup. Tetnto zápas byl tak důležitý pro oba celky. Do zápasu lépe vstoupily Chlumčany. Zápas měly pod kontrolou a hrály aktivně a kombinačně. Ve 24. minutě se jim povedlo jít do vedení, kdy se po kombinaci do vápna trefil prudkou ránou do šibenice Dominik Podroužek. Ve 36. minutě ale přišel zvrat a to červená karta pro domácího obránce Petra Trhlíka. Chlumčany tak musely přejít do hlubšího bloku a hrát na protiútoky. Do poločasu už se skóre neměnilo. Stav utkání 1:0 pro domácí.

Ve druhé půli se rodily šance na obou stranách. Domácí hráč Tomáš Kurka dokonce dalekonosnou ránou orazítkoval tyč. Meziboří se ale nakonec povedlo v 67. minutě vyrovnat po trefě Michala Franka. Netrvalo to dlouho a Meziboří v početní výhodě otočilo vývoj utkání. Po čtyřech minutách se opět prosadil střelec Michal Frank. Chlumčanům se povedla odpověď a ihned z výkopu skóre vyrovnaly na 2:2. Michal Kafka se totiž dostal na vrchol vápna a obstřelem na zadní tyč překonal gólmana. Domácí i přes hru v deseti skóre udrželo a tak se šlo na penalty. Bod navíc se v tuto chvíli hodil oboum týmům.

Jan Pilař podržel

Při penaltách podržel domácí tým brankář Jan Pilař, který nejenom že jednu penaltu chytil, dokonce sám proměnil. Bod navíc tak zůstal v Chlumčanech.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér FK Chlumčany: Zápas jsme si zbytečně zkomplikovali, ale musím týmu poděkovat za bojovnost a odhodlání. Slušelo by se poděkovat i divákům za pěknou návštěvu a rozhodčím za s přehledem odpískané utkání.




Sestavy


FK Chlumčany
J. Pilař [-] - P. Jenček [-] , M. Longauer [-] (79. D. Prokeš [-] ) , J. Vážný [-] , R. Aichinger [-] , M. Kafka [-] (80. J. Vavrica [-] ) , D. Podroužek [-] (89. T. Kincl [-] ) , O. Říha [-] , J. Polák [-] , P. Trhlík [-] , T. Kurka [-]

SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , J. Liboměrský [-] , J. Černík [-] , F. Šenkyřík [-] - M. Frank [-] , T. Fialka [-] , P. Zeman [-] (46. M. Schläger [-] ) , J. Smola [-] - V. Nesper [-] , M. Buben [-] (72. J. Neubert [-] )

ŽK: 42. J. Černík . ČK: 36. P. Trhlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SCHREINER Martin - PAŠEK Lukáš, BICAN Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Tomáš Kouřil
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany domácí zápas zvládnou.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

14. 5. 2023 22:08
Tip remíza