Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 13:30

26.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

1.0

Zázemí

1.0

Vyhrocený zápas v Novosedlicích ovládly první Strupčice


10

Strupčice šly side do rychlého vedení, do poločasu se ale domácím povedlo vývoj utkání otočit. Strupčice ve druhé půli zabrali a zápas stáhly na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka domácích

FK Novosedlice přivítaly na domácím hřišti SK Strupčice. Hostující tým bojuje o titul a pomalu ale jistě se vzdaluje celkům z Chlumčan a Meziboří. Strupčice začaly utkání lépe. Po faulu na Michala Nechanického se pískala penalta, kterou v 10. minutě proměnil Petr Nový. Hosté zahodili několik šancí. Novosedlice naopak dokázaly vyrovnat. Povedenou střelou z 25 metrů se prosadil domácí Daniel Vorel. Domácí dokázali hru vyrovnat. Před poločasem Strupčice udělaly velkou chybu a nabídly domácím možnost dostat se do vedení. To se jim povedlo. Ve 43. minutě se trefil Marek Vorel. Do šaten se šlo za stavu 2:1. Hostující tým tak poprvé na jaře prohrával.

Otočka Strupčic

Po přestávce opět ovládaly hru Strupčice, ale šance proměnit nedokázaly. Domácí byli nabuzení dobrým výsledkem zápasu a měli šance z protiútoků. Po jednom z brejků právě dokázali navýšit vedení. V 57. minutě se trefil podruhé Daniel Vorel. Poté došlo k vyloučení na obou stranách. Od té chvíle byly Strupčice opět na koni. V 62. minutě snižoval po střele z vápna, která následovala po rohovém kopu, Lukáš Vrba. V 80. minutě nařídil rozhodčí penaltu hostů a Petr Nový tak vyrovnal stav utkání. V 86. minutě vsítil gól Ondřej Vrbka, kterému přihrával Jan Vrba. Minutu na to inzultoval hráč Novosedlice sudího a ten byl nucen ukončit zápas. Konečný stav utkání byl 3:4 ve prospěch hostujícíh Strupčic.



Ohlasy k zápasu


FK Novosedlice
Marek Vorel, hráč a asistent vedoucího: Jsme rádi, že jsme dokázali první celek tabulky přehrávat a donutili soupeře hrát s maximálním úsilím.

SK Strupčice
Luděk Pěnkava, trenér: Byl to další zápas, kdy jsme se trápili proti soupeři ze spodní části tabulky a opět jsme to urvali až v samém závěru.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Alex Seifert

Expert: Štěpán Ježek
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka. Strupčice si jdou pro titul a musí teď zvládnout všechny zápasy.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Povinná výhra pro hosty při cestě za postupem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů