4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov domácí utkání s Novosedlicemi zvládl s ledovým klidem


Branky


5

Domácí Duchcov dokázal v první půlhodince skórovat hned třikrát. Hoste sice snížili, Tomáš Orlt však brankou z přímého kopu výhru pojistil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet minut - tři branky

FK Duchcov přivítal na domácím hříšti celek z Novosedlic. Hostujícímu týmu se na jaře celkem daří, od sestupové zóny jsou už daleko. Domácí začali o dost lépe. Už v 7. minutě přistál Jakubovi Procházkovi míč na hlavě. Ten se nemýlil a poslal Duchcov do brzkého vedení. Po dvaceti minutách už domácí vedli o dva góly. Po faulu ve vápně se balónu ujal Tomáš Orlt. Nekompromisně proměnil. Přesně po půl hodině hry si domácí zajistili už tříbrankové vedení. V malém vápně se k míči dostal Tomáš Holub, který zakončoval do odkrytého prostoru branky. Novosedlice tak měly co dohánět. Po nuceném střídání Tomáše Holubičky se hra trochu uklidnila. V první půli se tak další góly nekonaly. Do kabin se šlo za stavu 3:0.

Branka na obou stranách

Ve druhé půli už byly Novosedlice o poznání lepší. Dokázali domácí potrápit, branka však ne a ne padnout. Nakonec se to povedlo! Velmi důrazný Pavel Karlík poskytl svému týmu mentální vzpruhu v podobě vstřelené branky. Stalo se tomu tak v 75. minutě. Hosté se však nemohli radovat příliš dlouho. V 78. minutě si ke standartní situaci stoupl střelec druhé branky - Tomáš Orlt. Opět se nemýli. Poslal tak domácí zpět do tříbrankového vedení. Hostující Novosedlice už nedokázali zareagovat a zápas se tak dohrál za stavu 4:1. Hostí tak odjeli bez bodů. Naopak Duchcov se mohl radovat z domácí výhry. 



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Vyhráli jsme zaslouženě. Po delší době jsme se sešli podle představ trenéra, i když to stále nebylo v plné síle. Vyšel nám úvod utkání a to bylo zásadní.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] - T. Holubička [-] (31. P. Giňa [-] ) , J. Levý [-] , D. Kubánek [-] , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , O. Zíma [-] (76. T. Večerka [-] ) , T. Orlt [-] , T. Zoubek [-] , J. Barnat [-] , T. Holub [-] (83. P. Kadeřábek [-] )

FK Novosedlice
J. Krajewski [-] - J. Vobecký [-] (46. F. Novák [-] ) , P. Karlík [-] , D. Vorel [-] (83. S. Šatný [-] ) , M. Janota [-] , M. Jadrný [-] , D. Tesařík [-] , D. Sommer [-] , M. Vorel [-] , T. Vovesný [-] , L. Mach [-] (46. P. Janota [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KLIMPL Miroslav, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Nový
Tip experta: výhra domácích

Duchcov by si na domácím hřišti měl poradit a tři body urvat.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů