Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany stále mohou bojovat o titul, Blažim od nich dostala šest gólů


Branky


5

Šest branek, pět různých střelců. V poločase vstřelili domácí dvě branky. V druhé půli přidali další čtyři a s přehledem dokázali zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

FK Chlumčany doma přivítaly FK Blažim. Pokud chtěli domácí ještě první Strupčice pozlobit, museli vyhrát za každou cenu. Už od začátku byli schopni diktovat tempo a držet balón na svých kopačkách. Hralí velmi dobře v pohybu. Už v 5. minutě se dokázali prosadit a ujat se vedení. Po standartní situaci se hlavou trefil Petr Trhlík. Poté příšla klidnější pasáž bez jakéhokoliv vstřeleného gólu. Druhá branka přišla až těsně před poločasem. Do brejku se dostal Jan Vážný a dokázal brankaře překonat. Dvougólové vedení už si vzít nenechali. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro Chlumčany.

Čtyři branky ještě přidaly

Druhá půle se stále nesla ve stejném duchu. Chlumčany byly lepší. Po deseti minutách druhého poločasu se dokázal prosadit Tomáš Kurka. Třígólové vedení už nasvědčovalo výhře domácích. V 78. minutě přišla skvělá kombinace na středu hřiště, ze které skóroval Dominik Podroužek. Dvě minuty na to se opět přihlásil střelec druhé branky. Dokázal totiž přidat branku druhou a o zápase už bylo vlastně rozhodnuto. Pět minut před koncem ještě domácí zvyšovali trefou Jakuba Vavrici. Chlumčany tak domácí zápas s Blažimí zvládly a stále doufají v bitvu o první příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumčany
Martin Svoboda, trenér FK Chlumčany: Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Diktovali jsme tempo, hráli dobře v pohybu. Podařilo se nám využít šance, na rozdíl od minulých zápasů. Takže já jsem spokojený.




Sestavy


FK Chlumčany
T. Kincl [-] - P. Nagy [-] , P. Jenček [-] , D. Podroužek [-] , J. Polák [-] (74. J. Vavrica [-] ) , T. Kurka [-] (74. D. Prokeš [-] ) , J. Vážný [-] , O. Říha [-] , M. Kafka [-] , R. Aichinger [-] , P. Trhlík [-]

FK Blažim
P. Bartko [-] - P. Hendrych [-] (74. P. Majerčin [-] ) , J. Schuchardt [-] , D. Rulf [-] , D. Onuščák [-] , J. Ročenovič [-] , O. Perlík [-] , D. Hosnedl [-] , T. Svoboda [-] , P. Loukota [-] , L. Čábelka [-]

ŽK: 83. J. Vážný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Davignon Jan - SAIFERT Tomáš, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Nový
Tip experta: výhra domácích

Chlumčany už si nemůžou dovolit prohrát. Jednoznačně musí zvítězit.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích