3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 13:00

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oseku se povedlo smazat dlouhou šňůru proher a na jaře poprvé zvítězil, Obrnice vyrovnat nedokázaly


Branky


5

Oseka se ujal nový trenér a ihned se mu povedlo vrátit Osek na vlnu vítězství. Obrnice porazily díky rozhodujícímu gólu Milan Gergarda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šaten

TJ Baník Osek přivítal na svém hřišti poslední TJ Sokol Obrnice. Domácí na jaře ještě nedokázali vyhrát. Po propadáku v Ohníči chtěli konečně naplno bodovat a udržet si tak mírný náskok na chvost tabulky. Vstup do utkání vyšel a o vedoucí branku se postaral v 8.minutě Jakub Mašek. Osek byl celý první poločas lepší, ale Obrnicím se podařilo snad z jediné šance ze standartky v 20.minutě vyrovnat. Trefil se Josef Olexa. Těsně před poločasovým hvizdem se podařilo Patrikovi Váňovi vrátit vedení na stranu Oseka, konkrétně ve 45. minutě.

Vítězná gólovka Gerharda

V druhém poločase se hostům v 54.minutě opět ze standartky podařilo vyrovnat. Branku vstřelil Petr Aubrecht. O vítěznou trefu se 67.minutě postaral Milan Gerhard. Obrnice se sice ještě snažili zabojovat, ale naštěstí pro Osek se jim už vstřelit branku nepodařilo. Přesto že Obrnice měly k dispozici pouze 11 hráč,  dařilo se jim náš tým pěkně potrápit. Na devátý jarní pokus se konečně oseckému áčku podařilo zvítězit. Vítěznou premiéru si tak připsal nový trenér mužstva Baníku Osek Petr Dragoun starší. Domácí tak smazali dlouhou nůru proher. Nezbývá jim nic jiného než dál bojovat a rvát se tabulkou nahoru.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Osek
Štefan Zajkaš, fanoušek TJ Baník Osek: Jsem rád, že se áčku konečně podařilo zvítězit. Nový trenér Petr Dragoun starší dodal týmu nový impuls.




Sestavy


TJ Baník Osek
O. Pěknice [-] - M. Červený [-] (60. T. Průša [-] ) , F. Zadina [-] (60. T. Patera [-] ) , J. Mašek [-] , Š. Urbánek [-] (60. P. Siřiště [-] ) , J. Kučera [-] (82. J. Hyneš [-] ) , J. Procházka [-] (77. P. Mjartan [-] ) , M. Gerhard [-] , J. Prášek [-] , J. Nedvěd [-] , P. Váňa [-]

TJ Sokol Obrnice
P. Aubrecht [-] - L. Molnár [-] , V. Zaspal [-] , J. Zaspal [-] , V. Plechinger [-] , M. Plaček [-] , J. Olexa [-] , L. Molnár [-] , O. Mentlík [-] , K. Kraitl [-] , M. Le [-]

ŽK: 42. J. Prášek , 53. F. Zadina - 42. J. Zaspal , 42. O. Mentlík , 65. K. Kraitl , 84. P. Aubrecht , 90. M. Plaček .
Počet diváků: 8. Rozhodčí: Šmid Jiří - FORMÁNEK Tomáš, ZITKO Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Alex Seifert

Expert: Petr Nový
Tip experta: výhra domácích

Osek by měl doma vyhrát. Obrnice mají problém s docházkou.

Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích