5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 10:30

24.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziboří dalo Duchcovu bůra a dotahuje se na první dva celky tabulky


Branky


31. V. Nesper , 41. M. Frank , 67. T. Fialka , 70. V. Nesper , 85. M. Buben
6

Duchcov nepředvedl špatný fotbal, prosadit se ale nedokázal. Meziboří mu doma naložilo hned pět branke. Dvakrát se trefil V. Nesper.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Domácí SFK Meziboří na domácí půdě přivítalo FK Duchcov. První zmiňovaný tým se v posledních kolech dokázal dotáhnout, zejémena tedy bodově, na dva vedoucí celky. Od prvních Strupčic je dělí bodů devět. Od druhých Chlumčan pouze jeden jediný bod, postarala se o to venkovní prohra proti Údlicím.

Utkání se odehrálo za krásného počasí. Dorazila se pokochat fotbalem i velká řádka fanoušků. Duchcov nehrál vůbec špatně, přesto bylo v koncovce nebezpečnější Meziboří. První půl hodinka branku nepřinesla, ve 31. minutě se však skóre poprvé měnilo. Prosadil se Vojtěch Nesper. O deset minut později dokázali domácí borci zvýšit. Trefil se Michal Frank. Do kabin se šlo za stavu 2:0 pro SFK Meziboří, Duchcov se neprosadil.

Jasná výhra

Ve druhém poločase opět Duchcov hrozit dokázal, ukázkou byly dvě velké šance které měl. Jenže domácí brankář Tomáš Bohata všechno pochytal. V 67- minutě mezibořští opět zvyšovali stav utkání. Už to bylo 3:0. Prosadil se Tomáš Fialka. Neuběhly ani 3 minutky a na tabuli svítilo skóre 4:0. Druhou branku v utkání si připsal Vojtěch Nesper. Několik málo minut před hvizdem dokázali domácí trefou Martina Bubena upravit stav utkání na konečných 5:0. Meziboří tak pomalu, ale jistě dotahuje první dva celky. Důležitý zápas je čeká už příští víkend.



Ohlasy k zápasu


SFK Meziboří
Jaroslav Neubert, předseda klubu: Zápas bych hodnotil jako vyrovnaný a každý z mužstva plnil své úkoly za jedna. Příští týden nás čeká vedoucí tým soutěže, takže je pro nás momentálně prioritou se dobře připravit.




Sestavy


SFK Meziboří
T. Bohata [-] - J. Liboměrský [-] , J. Liboměrský [-] , P. Pšenko [-] (70. M. Buben [-] ) , F. Šenkyřík [-] - M. Frank [-] (83. Z. Kovařík [-] ) , T. Fialka [-] , Z. Hanousek [-] (77. D. Grecu [-] ) , J. Smola [-] - P. Zeman [-] (46. M. Fleischman [-] ) , V. Nesper [-]

FK Duchcov
L. Kouba [-] - V. Kořínek [-] (46. M. Bulanda [-] ) , J. Levý [-] , T. Holubička [-] (77. T. Štajnc [-] ) , J. Barnat [-] , P. Giňa [-] (77. F. Macháček [-] ) , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , T. Zoubek [-] , J. Žák [-] , T. Holub [-] (83. M. Bára [-] )

ŽK: 32. T. Fialka , 51. M. Fleischman , 61. T. Bohata , 66. M. Frank , 89. J. Liboměrský - 47. T. Holub , 69. T. Zoubek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOCOUREK Matěj - PAŠEK Lukáš, DAVÍDEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: remíza

Alex Seifert

Expert: Jan Leibl, vedoucí klubu
Tip experta: výhra domácích

Meziboří má zkušený tým a na domácím hřišti si výhru pohlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích