Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Duchcov si s přehledem poradil s Vroutkem, který přijel bez náhradníků


Branky


14. C. Phan (p.) , 25. D. Kubánek , 34. T. Holubička , 37. C. Phan , 50. T. Holubička , 70. C. Phan , 84. J. Procházka , 89. T. Štajnc
6

První půle a čtyři branky domácích. Ve druhém poločase se opakoval stejný scénář. Cong Phan završil hattrick. Vroutek nemohl ani střídat, bylo jich přesně jedenáct.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha

FK Duchcov přivítal na domácí půdě tým z Vroutku, který momentálně bojuje o udržení v soutěži. Vroutek bohužel sotva seskládal jedenáct hráčů, na lavičče nikdo ke střídání nevyčkával. Domácí mužstvo jim tak nadělilo velké množství branek. Už ve 14. minutě se ujali vedení. Penaltový kop proměnil záložník Cong Phan. Deset minut po první bránce domácí navyšovali, kdy poslal do branký míč David Kubánek. Hrála se 34. minuta a přišlo další navýšení. Postaral se o něj Tomáš Holubička. Uběhly tři minuty a přišla branka čtvrtá. Podruhé v utkání se trefoval Cong Phan. Do kabin se šlo tak za stavu 4:0 pro domácí borce. Vroutek toho zatím moc neukázal.

Pohodlná výhra

Druhá půle nenechala na další branku domácích čekat příliš dlouho. Pět minut po hvizdu se trefoval již podruhé Tomáš Holubička. Duchcov už neměl kam spěchat, tempo trochu opadlo. V 70. minutě však Cong Phan završuje hattrick a sám sebe nominuje do sestavy kola. Stav utkání je 6:0 a už těď by se dalo mluvit o debaklu. Jenže v 84. minutě přichází další branka, tentokrát se trefil Jakub Procházka. Na konečných 8:0 uzavíral střídající hráč Tomáš Štajnc. Vroutek tak domů odjel s prázdnou. Domácí si pohodlně vybojovali tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer a vedoucí mužstva dospělých FKD: Nepodali jsme tak kvalitní výkon jako v předchozích utkáních, na soupeře to ale bohatě stačilo. Ten přijel bez náhradníků a odjel s pořádnou nadílkou.




Sestavy


FK Duchcov
L. Kouba [-] (73. T. Štajnc [-] ) - J. Žák [-] , T. Orlt [-] , D. Kubánek [-] , T. Holub [-] (60. J. Levý [-] ) , C. Phan [-] , J. Procházka [-] , O. Zíma [-] (73. D. Čermák [-] ) , T. Zoubek [-] , J. Barnat [-] (60. V. Kořínek [-] ) , T. Holubička [-]

FK Vroutek
J. Denk [-] - J. Kukla [-] , R. Gutwald [-] , A. Machyna [-] , T. Santner [-] , J. Imríšek [-] , M. Veselský [-] , M. Junk [-] , D. Haza [-] , J. Balák [-] , Z. Machyna [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Teska Miroslav - ŘÍHA Viktor, TOPINKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf - TJ Baník Osek | Ústecký | Teplice

Tip: výhra domácích

Alex Seifert

Expert: Milan Jadrný, hráč
Tip experta: výhra domácích

Vroutek na tom není dobře. Duchcov si s nimi poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů