5:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 14:00

29.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Litoměřicko vyfasovalo bůra na půdě soupeře.


Branky


24. L. Vlach (p.) , 66. P. Špicar , 73. L. Vlach , 80. L. Liška , 87. P. Mirga - 3. D. Mrázek , 38. D. Mrázek
4

SK Černovice si chtěli udělat příjemnou sobotu a také se jim to povedli, když hostující tým vyprovodili pěti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od Litoměřicka rychlí vstup do utkání.

Výborný vstup do utkání ze strany Litoměřicka, když už ve 3. minutě skóroval David Mrázek. Dalších patnáct minut vyložených šancí, ale domácím nestačilo. Tak se do toho obuli hosté, když v 24. minutě vyrovnal již z třetí penalty v tomto kole Lukáš Vlach.  Domácí se nesli v duchu uspokojení, že je nemůže nic ohrozit, ale právě naopak. Přišel trest v podobě vstřeleného gólu, a tak šli do vedení hosté. Na chuti po vyrovnávacím gólu měli jednoznačně Černovice více ze hry a hostujícím se né a né nepodařilo proměnit vytvořené šance a do toho, kvůli nedisciplinovanosti Vladimíra Flégra, šli v závěru poločasu do desíti. 

Tlak Černovic nesl ovoce v podobě v čtyř gólů.

 

Neskutečný tlak domácích, který pro Litoměřicko neměl konce se vyklubal ve vyrovnávací gól. Stav utkání na 2:2 upravil v 66. minutě Patrik Špicar, a to byl začátek noční můry pro Litoměřicko. Šest minut poté šli domácí poprvé do vedení, které si už udrželi do konce zápasu. Na třetí gól Lukáše Vlacha navázal Lukáš, né Vlach, ale jeho spoluhráč Lukáš Liška a poslední hřebík do rakve na 5:2 zatloukl Petr Mirga. 



Sestavy


SK Černovice
J. Nejedlý [-] - R. Valach [-] , J. Pavlica [-] , V. Holub [-] (38. P. Mirga [-] ) , P. Špicar [-] , L. Vlach [-] , F. Schettl [-] , D. Zrebňák [-] (46. L. Liška [-] ) , O. Kubánek [-] (67. F. Bachor [-] ) , B. Cambolo [-] , P. Sanko [-]

FK Litoměřicko
J. Strnad [-] - D. Mrázek [-] (64. O. Mach [-] ) , M. Marič [-] , F. Frank [-] (19. V. Pocner [-] ) , L. Marič [-] (64. J. Suroviak [-] ) , D. Dura [-] , V. Flégl [-] , M. Vrzák [-] , A. Trejbal [-] (46. A. Mecera [-] ) , T. Hruška [-] , M. Novotný [-] (77. P. Možný [-] )

ŽK: 73. L. Vlach , 80. L. Liška - 39. L. Marič , 45. V. Flégl . ČK: 45. V. Flégl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Živnůstka Filip - KURILJAK Ivan, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů