4:3p.
(3:1)
34. P. Janda (p.)
61. P. Linka
68. P. Linka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

29.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas o záchranu pro domácí tým.


Branky


15. O. Zícha , 21. O. Zícha , 38. K. Hoffman - 34. P. Janda (p.) , 61. P. Linka , 68. P. Linka
4

V sobotu vyzval domácí Oldřichov Horní JIřetín a byla to velmi vyrovnaná bitva, prtože utkání se rozhodlo až na penalty.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po delší době v plné sestavě řádili.

Musí se ocenit, že po konzultaci s hráči z Oldřichova, nastoupili někteří hráči se sebezapřením, protože ještě nedávno byli na marodce, ale chtěli týmu pomoct, tak se kousli a šli si pro důleži tři body. Domácí převedli velmi slušnou první půly. Hned si pro plusové body u fanoušků doběhl Zícha Oldřich, který v 15. minutě a šest poté vsítil dva góly. Vedení mohlo být ještě vyšší, ale po spálených šancích toho využili spíše hosté, konkrétně v 34. minutě proměnil pokutový kop Petr Janda. To rozjetou mašinu z Oldřichova nezastavilo a hned v 38. minutě navýšil na 3:1 Kamil Hoffman. 

Zastávka pro rozjetou Mašinu z Oldřichova.

Nepochopitelně po výborně odehraném prvním poločase domácí tým přestali hrát a soupeř proti kterému se v poslední době nedaří, během dvaceti minut vyrovnal. v 61. a 68. minutě potrestal z brejkových situací Linka Petr potom co zcela otevřel hru, ještě aby ne, když potřeboval okrást o tři body na venkovní půdě. Velmi nebezpeční byli hosté po vstřelní vyrovnávacího gólu, obvzlášť ze standartních situací. Vyrovnané skóre držel zuby nehty hlavně domácí golman Martin Kosinský. Tlak hostů se ustálil a tak se během 90 minuto vítězy nerozhodlo a došlo k penaltám.      

Nejhorší v celé soutěži, a přesto ukopané vítězství.

Po penlatovém střesu z toho vyšli lépe domácí, kteří kopli šestou penaltu přesně narozdíl od soupeře a tím si vzali bonusový bod do sbírky.  



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
,,Pro mě je po dnešním zápase velmi dobré znamení to, že hráči, kteří nebyli zcela vyléčeni, nastoupili, aby pomohli týmu'' hrdě řekl hlavní trenér.: Celý tým doslova vydřel potřebné body a cenné vítězství a považuji to za úspěch - Dalibor Matouš.




Sestavy


TJ Oldřichov
M. Kosinský [-] - D. Linda [-] (70. J. Leden [-] ) , O. Bartko [-] (86. P. Sedláček [-] ) , L. Pour [-] , P. Holub [-] , M. Kočí [-] , J. Dědič [-] , O. Zícha [-] , M. Sukdolák [-] (70. P. Smrkovský [-] ) , K. Hoffman [-] (70. A. Koubek [-] ) , L. Brejcha [-]

Sokol Horní Jiřetín
P. Šuber [-] - M. Svoboda [-] , M. Stříbrný [-] , P. Janda [-] , L. Dargaj [-] , O. Hlaváček [-] , P. Linka [-] , O. Kopecký [-] , P. Fazekaš [-] , V. Přibyl [-] , R. Veverka [-]

ŽK: 75. L. Pour , 82. A. Koubek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zitko Josef - FORMÁNEK Tomáš, ŠMID Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích