Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná prohra Oldřichova na domácí půdě.


Branky


5

Zápas, který stál domácí tři body po obdržených dvou gólech v první půli.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejný den, stejná soutěž, jiný soupeř. O udržení bojující tým z Oldřichova se doma porval o tři body s favoritem z Mostu. V prvním poločase se uplatňoval štítek favorita na straně Mostu. hosté měli více ze hry, jasná uzemní převaha, lepší na balónu a díky tomu vytěžili dvě branky a vedení, když prvním gól zápasu obstaral v 28. minutě Nikolas Charamza a tři minuty na to po velké minele brankáře se k němu přidal Adam Petržílka, a tedy stav po prvním poločase byl 2:0. ,,Chtěli jsme zahustit prostor na naší polovině a chodit do brejků, ale po dvou inkasovaných gólech jsme dohrávali první poločas v útlumu‘‘ přiznává hlavní trenér Oldřichova Matouš Dalibor.  

 Druhá půle, to už bylo jiné kafe, když v 49 minutě snížil na 1:2 Pavel Holub a držel naději své týmu nad hladinou. Kluci z Oldřichova, jak se říká lidově nasrali a obuli se do toho. Nejspíš si zasloužili vyrovnat, neboť byli lepší, ale po chybě jinak výborně hrajícího Opaty šel soupeř znovu do vedení na rozdíl dvou branek. Pak už se jenom v 84. minutě a drobnou vzhledovou úpravu postaral Ondřej Bartko a snížil na 2:3, ale to kromě pár standartních situací bylo ze zápasu vše. Celkově by to utkání šlo shrnout tak, že si to domácí prohráli sami. Teď TJ Oldřichov čeká těžké utkání s H. Jiřetínem. Který rozhodne v boji o záchranu.  



Sestavy


TJ Oldřichov
M. Kosinský [-] - Z. Opata [-] , J. Leden [-] (62. P. Sedláček [-] ) , M. Sukdolák [-] , O. Bartko [-] , J. Dědič [-] , P. Smrkovský [-] (70. M. Fischer [-] ) , P. Holub [-] , A. Koubek [-] (46. D. Linda [-] ) , M. Kočí [-] , L. Brejcha [-]

FK Baník Most - Souš B
T. Behina [-] - N. Charamza [-] (46. P. Kavický [-] ) , V. Nepraš [-] , T. Cicko [-] , A. Radba [-] (77. A. Dražil [-] ) , D. Schön [-] (90. J. Hammerschmidt [-] ) , Š. Jansa [-] (46. J. Havlíček [-] ) , M. Kim [-] (74. F. Tajmr [-] ) , M. Hlaváček [-] , A. Petržílka [-] , V. Popelka [-]

ŽK: 36. A. Koubek , 42. P. Smrkovský - 35. M. Kim , 86. V. Nepraš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - KURILJAK Ivan, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: výhra hostů

Oldřichov - Most 0:2
Domácí potřebují vyhrát, hosté by rádi skončili druhé, kde by eventuálně mohli postoupit soutěž výš.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích