L. Vlach 63. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 10:30

28.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

B tým Army nevyzrál na Sk Černovice v penaltách.


Branky


63. L. Vlach (p.) - 81. L. Vaněk
5

Mladé naděje army včera vyzvali na venkovním hřisti FK Červnoice, kde kapitulovali, až na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cíl pro zápas mezi SK Černovice a FK Ústi nad Labem – mládež byl jasný. Mladé naděje cestovali s cílem plného bodového zisku na půdě soupeře. Co se týče hostujícího týmu, byl tým zcela kompletní a poslední jarní výkony mají vzestupnou tendenci. Bylo jasné, že z horké půdy domácího celku nepůjdou body sami. Utkání probíhalo v napjaté atmosféře s vědomím toho, že oba celky se pohybují v sestup zóně. Mladší čutálisté byli fotbalovější a vytvářeli si více gólových příležitostí, ale zkušenosti a vetší důraz, byl na straně soupeře.

O první branku se postaral až ve druhém poločasu Lukáš Vlach, který proměnil pokutový kop, když došlo k závaru před brankou a kontaktu s brankářem Matějkou a hlavní sudí usoudil, že se jednalo o faul v šestnácte. Touhu po vyrovnávacím gólu uhasil v 81. minutě Lukáš Vaněk, když z bezprostřední blízkosti na podruhé prostřelil golmana.  V penaltovém rozstřelu byli nakonec šťastnější domácí. I tak si kluci z Ústí odvezli aspoň bod a my se těšíme na derby v sobotu 10.6 od 10:30 hodin s celkem FK ČL Neštěmice.  



Sestavy


SK Černovice
J. Nejedlý [-] - J. Pavlica [-] , V. Holub [-] , P. Sanko [-] , L. Vlach [-] , F. Schettl [-] (73. P. Mirga [-] ) , D. Zrebňák [-] , O. Kubánek [-] (85. J. Kubík [-] ) , B. Cambolo [-] , R. Valach [-] , P. Špicar [-]

TJ Sokol Domoušice
M. Matějka [-] - J. Spica [-] (76. R. Kaleniuk [-] ) , F. Štengel [-] (46. T. Jirák [-] ) , O. Kalous [-] , M. Mráček [-] , L. Vaněk [-] , V. Šupík [-] , J. Seidl [-] , A. Černý [-] (64. P. Kroupa [-] ) , T. Cohla [-] (76. D. Koča [-] ) , D. Chodora [-]

ŽK: 80. P. Sanko - 63. M. Matějka , 66. J. Seidl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prágl Martin - VLAŠIČ Miroslav, LESÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Česnohlídek

Expert: Pavel Verbíř mladší
Tip experta: výhra hostů

Černovice - Domoušice 1:2
Záchranářská mise, oba potřebují vyhrát, víc věřím hostům

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích