0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubicko doma podlehlo Leštině


Branky


7

V rámci 19. kola se představilo doma Dubicko proti Leštině. Leština dokázala zvítězit 0:2 a díky další výhře je stále na druhém místě tabulky, ale díky zaváhání Juventusu Mohelnice na hřišti Petrova se dostala na dostřel tří bodů k prvnímu místu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny pro hosty

Začátek zápasu propršel, takže se hrálo na trošku těžším terénu. Od začátku byla hra vyrovnaná, domácí byli malinko aktivnější, ale větší šance si vytvářeli hosté. První větší šanci ještě nedokázali proměnit. Ve 41. minutě už padl gól po krásné individuální akci Michala Barvíře, kdy obešel na hranici vápna dva protihráče a uklidil míč po zemi na zadní tyč. Gólem do šatny tak šli spokojenější hosté za stavu 0:1.

Dobrý úvod druhé půle pro Leštinu

Vstřelená branka na konci prvního poločase hosty povzbudila. Do druhé půle už vstoupili aktivněji. Hned v 50. minutě po pěkném centru ze standartní situace od Tomáše Jurenky, hlavičkoval nehlídaný Martin Kotrle na přední tyči. Zvýšil tak vedení na 0:2 pro hosty. Dubicko se snažilo s utkáním ještě něco udělat, ale své šance nedokázalo proměnit, a když už se neprosadili ani hosté, tak utkání skončilo výsledkem 0:2 pro Leštinu. Ta se tak po zaváhání Juventusu dotáhla na špici tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Leština
Michal Kejík - hráč: Vzhledem k zaváhání Juventusu Mohelnice, jsme se dotáhli na rozdíl tří bodů, ale teď nás v nejbližší době v rychlém sledu čeká více těžkých zápasů a tam se bude lámat chleba.



Sestavy


FC Dubicko
L. Krňávek [-] - P. Šťastný [-] , P. Pobucký [-] , M. Pur [-] - J. Žižka [-] , M. Koubek [-] , P. Horák [-] , F. Šín [-] , L. Plhák [-] - P. Kupka [-] , D. Richter [-] -

TJ Sokol Leština
J. Majstršin [-] - J. Hobler [-] , J. Vepřek [-] , M. Kejík [-] - M. Balcárek [-] , M. Puchr [-] , M. Barvíř [-] , K. Žváček [-] , T. Jurenka [-] - K. Bartošík [-] , P. Žák [-]

ŽK: 51. J. Žižka - 54. M. Kotrle , 81. M. Barvíř .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHODURA Tomáš - KRATKY Roman, POLÁČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: David Kubík
Tip experta: výhra hostů

Dubicko muže překvapit ale i tak si myslím ze Leština vyhraje. Tip na výsledek 1:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů