Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obratem v druhé poločase Petrovický tým zvítězil.


Branky


0

Do Mokrovrat přijel tým z Petrovic u Sedlčan a domácí měli důvod k respektu. Za Petrovice totiž hraje nejlepší střelec soutěže Michal Kudrna, kterému se v minulém kole podařil nevídaný kousek, když proti Obořišti vstřelil 9 branek po sobě, a tak se týden nemluvilo o ničem jiném než o jeho trojnásobném hattricku. I v Mokrovratech se tento útočník činil a čtyřmi brankami rozhodl zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v první půli

Skóre otevřeli hosté a to už ve 12. minutě, kdy se prosadil šestnáctiletý Lukáš Kubíček a prožil tak naádherný vstup do utkání. Jenže Mokrovraty se doma nevzdávají a už vůbec ne František Hausner, který měl střelecký den. V 25. minutě se dostal k míči, přehodil si míč na silnější nohu a střelou nedal gólmanovi šanci, bylo vyrovnáno - 1:1. Netrvalo dlouho a domácí si vytvořili nadějné příležitosti ke vstřelení rozdílové branky. Ta přišla v 27. minutě. A kdo jiný než František Hausner se prodral přes soupeřovu obranu a poslal svůj tým do vedení 2:1. Radost z gólů ovšem netrvala věčně. Petrovický šutér prokázal své kvality a tah na branku a už ve 30. minutě dal svůj první gól v zápase - 2:2. Jenže ještě do poločasu se hattrickem blýskl František Hausner a ve 40. minutě poslal svůj tým po třetí do vedení a to už 3:2. Diváci se tak v prvním poločase rozhodně nenudili a o přestávce rozhodně bylo o čem mluvit.

Poločasové skóre 3:2.

One man show v podání Kudrny

Do druhého polačasu domácí šli z nadějí na dobrý výsledek a to i díky slibnému vedení 3:2 na vlastním hřišti. Jenže do zápasu se vložil hráč kola z minulého týdne Michal Kudrna. Po 5 minutách druhého dějství vyrovnal na 3:3 a vstřelil svůj druhý gól v utkání. Začalo se říkat, že to je spíše duel mezi domácím Hausnerem a právě Kudrnou. Kudrna za domácím ostrostřelcem jednu branku zaostával, ale za nedlouho bylo mezi těmito borci srovnáno. V 70. minutě možná i kvůli vyčerpanosti domácích, kteří neměli na střídání jediného náhradníka, se opět prosadil Michal Kudrna a docílil hattricku a navíc poslal svůj tým do vedení 3:4. Jenže to ještě nebylo poslední slovo útočníka Petrovic. V 82. minutě se prosadil po čtvrté! Hosté se dostali do vedení 3:5, které jim zajistilo všechny body. Michal Kudrna navíc vstřelil 13 branek ve dvou zápasech a příští soupeři se musí mít na pozoru. 

Konečné skóre 3:5.



Ohlasy k zápasu


Mokrovraty
Pořadatel: To je fotbal. Ani hattrick jednoho hráče nestačí k bodům.

SK Petrovice u Sedlčan B
Michal Kudrna: Sám nevěřím tomu, jak mi to tam padá, ale nejdůležitější je, že jsme získali tři body.



Sestavy


Mokrovraty
P. Prokop [-] - P. Listík [-] , P. Oplíštil [-] , O. Duben [-] , F. Hausner [-] , M. Lichtenberg [-] , P. Šimkovský [-] , L. Korynta [-] , A. Holec [-] , P. Diviš [-] , A. Suchánek [-]

SK Petrovice u Sedlčan B
A. Lišman [-] - T. Hadáček [-] , P. Podlipský [-] - M. Mašata [-] , D. Matucha [-] - M. Kudrna [-] - J. Kubíček [-] , P. Hejhal [-] (62. Š. Šťastný [-] ) , L. Kubíček [-] , T. Měcháček [-] , J. Mašek [-] (37. L. Mandík [-] )

Místo: TJ Mokrovraty. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Burian Petr - MACHEK Martin (N), PROKOP Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.