0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Zábřehu zvítězilo na hřišti posledního Palonína


Branky


5

V utkání 18. kole se utkala rezerva Zábřehu s Palonínem. Zábřeh se na jaře zatím nedočkal výhry a tak pro utkání s posledním týmem tabulky byl cíl jasný a to získat tři body. A to se povedlo Zábřeh "B" veze z Palonína výhru 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro béčko Zábřehu

Zábřeh vstoupil do utkání aktivněji, měl herní převahu a držel míč na kopačkách. Hosté se dostávali do šancí, ale prozatím vycházeli naprázdno. Domácí zahrozili tvrdou střelou Pobuckého z hranice vápna, kterou se však povedlo brankáři hostů dobře zneškodnit. Ve 30. minutě přišla krásná akce, jak z učebnice. Přirávka do strany na Balcárka, který dával přihrávku pod sebe před bránu, kde na zadní tyč zavíral a dával gól do prázdné branky Martin Kutal. Hosté tak vedli 1:0. Domácí Palonín zahrozil těsně před přestávkou, když ze standartní situace nastřelili břevno, ale skóre se neměnilo a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 pro hosty.

Hosté přidali branky a zaslouženě zvítězili

I ve druhé půli hráli s míčem na kopačkách hráči Zábřehu. V 55. minutě  vystihl špatnou rozehrávku domácí obrany hostující kapitán Ohrablo a podařilo se mu zvýšit na 0:2. Hosté ještě víc převzali otěže utkání a hned v 60. minutě se po rohovém kopu, který zahrával Ogrocki, prosadil hlavou Lasovský. V 75. minutě to už bylo 0:4, když se po krásné přihrávce ocitl Ogrocki tváří v tvář domácímu golmanovi a dokázal ho prostřelit. Domácí toho v druhém poločase už moc nepředvedli, jedinou hrozbou byly dva rohové kopy. V utkání, už se nic dalšího nestalo a béčko Zábřehu tak veze z Palonína tři body za výhru 0:4. 



Ohlasy k zápasu



SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Dobrý výkon, dařilo se nám držet balón a kombinovat. Proměnili jsme příležitosti. Konečně jsme získaly body a věřím že se díky tomu odrazíme k lepším výsledkům. Jsem také rád že se nám povedlo udržet nulu vzadu.



Sestavy



SK SULKO-Zábřeh B
M. Jílek [-] - J. Damiančík [-] , D. Ohrablo [-] , V. Ogrocki [-] , D. Lasovský [-] , J. Resler [-] , O. Paclík [-] , M. Hrubý [-] , L. Šebesta [-] , D. Kutal [-] , P. Bittner [-]

ŽK: 82. T. Richter .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JÍLEK Pavel - PROVAZNÍK Jan, POBUCKÝ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Tomáš Horký
Tip experta: výhra hostů

Do Palonína si podle mě Zábřeh pojede pro 3 body. Stejně jako nám, se jim nepovedl start, ale věřím, že teď budou naplno bodovat … možná, že se i konečně trefí kapitán Ohrablo.

Tip: výhra hostů