Béčko Loštic porazilo rezervu Zábřehu


Branky


3

V rámci vyrovnaného středu tabulky se proti sobě postavilo béčko Zábřehu a béčko Loštic. Loštice byli úspěšnější a zvítězily 4:1. V tabulce jsou tak aktuálně na šestém místě a Zábřeh zůstává na devátém místě tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Od začátku zápasu to byl tým z Loštic, který byl agresivnější a díky tomu si vytvořil herní převahu. Do první šance se po krásné průnikové přihrávce Morávka dostal Jan Volek, ale tváří tvíř domácímu brankáři selhal. Převahu dokázaly Loštice přetavit na vedoucí gól ve 21. minutě, kdy se k přímému kopu postavil hrající trenér Martin Krejčí a propálil vše co mu stálo v cestě. O osm minut později se skóre měnilo podruhé a to když se v šestnáctce uvolnil Honza Skýva a levačkou poslal míč ke vzdálenější tyči. Domácí si první šanci vypracovali ve 29. minutě, kdy po dobré kombinaci ve středu hřiště a následném centru , zblízka zakončoval Ondřej Paclík. Bohužel pro něj, vytáhnul golman Novák famózní zákrok a výsledek byl tudíž stále 0:2. Ten se měnil až ve 36. minutě, kdy se po standartní situaci dostal odražený míč k Pavlu Němcovi a ten ze 30 metrů vymetl pravou šibenici. Do kabin se tak šlo za stavu 0:3.

 

 

Loštice si pohlídaly náskok

Druhý poločas nabídnul ještě dvě gólové situace. Ve 49. minutě, po samostatném úniku přeloboval Morávek pdajícího brankáře Jílka a zvýšil tak již na 0:4. Domácí se dočkali v 53. minutě, kdy se ve velkém vápně nejlépe zorientoval Matěj Hrubý a se štěstím dopravil míč za záda brankáře Nováka. Zbytek zápasu si již Loštice pohlídaly a odvázejí si tak ze Zábřehu tři body.



Ohlasy k zápasu


SK SULKO-Zábřeh B
Martin Jílek - brankář: Špatný výkon (asi nejhorší na jaře), v zápase nám toho moc nevycházelo. V příštím kole už musíme naplno bodovat a odrazit se k lepším výsledkům.

SK Loštice B
Martin Krejčí - trenér: Výborně jsme vstoupili do utkání a podařilo se nám dát dva rychlé góly. Před zápasem jsem měl trochu starosti se sestavou, jelikož máme hodně nemocných kluků. Nakonec jsem musel i sám nastoupit :). Kluci bojovali, dodrželi zvolenou taktiku a díky tomu máme 3 body.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: JÍLEK Pavel - KAŠPAR Jakub, ŠVANCAROVÁ Jaroslava.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Gabriel

Expert: Martin Jílek
Tip experta: výhra domácích

Doufám že předvedeme dobrý výkon, podaří se nám proměňovat šance, což byl v minulém zápase jeden z našich problémů.
Věřím že vyhrajeme a připíšeme si první body v jarní části soutěže.