Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:00

16.kolo, Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrov deklasoval Jestřebí 8:1


5

Petrov přivítal Jestřebí. Utkání se nakonec odehrálo na neutrální půdě v Šumperku. Kvůli nezpůsobilému terénu domácích, se odehrálo utkání na umělé trávě Tyršova stadionu. Domácí aspoň tedy podle zápisu zvítězili hladce 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jasně pro Petrov

Hosté začali utkání aktivně. Hlavička Viktora Švuba mířila těsně vedle. Tomáš Horký měl dvě střely, ale domácí golman je bez větší námahy pochytal. Běžela 16. minuta když z levé strany si domácí poradili s hostující obranou a po centrovaném míči si na balón sáhl golman Radek Doubrava, ale míč se dostal k nehlídanému Lukáši Kováčovi a ten poslal Petrov do vedení. Chvíli poté se hosté dožadovali pokutového kopu, za ruku ve vápně, ale rozhodčí jejich prosbu nevyslyšel. Ve 30. minutě rozehrál špatně Jarda Janíček standartku a hned z protiútoku se prosadil Kühndel Radek. Ve 39. minutě měli velkou šanci hosté, když Karel Rutar přestřelil z malého vápna a opět zafungovalo pravidlo nedáš dostaneš a bylo to z brejku 3:0. Minutku před koncem první půle už to bylo 4:0, prosadil se Jakub Januška. 

Druhá půle byla ještě gólovější

V druhém poločase hned ve 48. minutě přidal za domácí druhou branku Jakub Januška. V 50. minutě se konečně trefili i hosté, branku střelil Martin Horký. Domácí rychle reagovali a Gargulák Michal poslal Petrov už do vedení 6:1. V 63. minutě se opět prosadil domácí Jakub Januška a zaznamenal hattrick. O pár minut později zabránil hostující golman Radek Doubrava dalšímu nebezpečnému protiútoku domácích, když vleže zabránil míčí v pohybu rukou, rozhodčí to vyhodnotil jako zmaření gólové šance a dal mu červenou kartu. Do brány se postavil Jarda Janíček, ale i ten ještě inkasoval. Poslední branku utkání vstřelil v 80. minutě Ondřej Skalák a uzavřel skóre zápasu na 8:1 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu



Jestřebí
Jan Lukáč - předseda: Bohužel stále čekáme na první jarní výhru. I přes prohru se musí mančaft pochválit, že to nikdo nezabalil a hrálo se do konce. I když se nám nedařilo a vše hrálo proti nám. Za týden budeme chtít otočit nepříznivý start do jarní části a urvat doma body!



Sestavy


Petrov-Sob.
O. Krč [-] - J. Gargulák [-] , F. Lopez [-] , A. Matocha [-] , R. Chodura [-] - K. Stromšík [-] , R. Kühndel [-] , M. Gargulák [-] , P. Šenekl [-] - J. Januška [-] , L. Kováč [-] -

Jestřebí
R. Doubrava [-] - K. Rutar [-] , L. Mička [-] , T. Horký [-] , V. Švub [-] , J. Janíček [-] , M. Sládek [-] , M. Horký [-] , J. Kramar [-] , D. Kondler [-] , M. Krátký [-]

ŽK: 60. J. Gargulák - 70. T. Horký . ČK: 72. R. Doubrava .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kuba Josef - HEJL Ladislav, KREJČÍ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Gabriel

Expert: Petr Pelech
Tip experta: výhra domácích

Sobotín má o dost větší hřiště než Jestřebí a troufám si říct že Sobotínu to bude hrát do karet a nechá si body doma. Tip na výsledek 2:0

Tip: výhra hostů