2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 16:00

14.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Řetové nadělili v posledním utkání bůra


Branky


26. J. Poláček , 54. T. Teplý - 11. T. Chadima , 24. J. Turek , 32. F. Vašina (p.) , 87. T. Chadima , 93. T. Chadima
2

V dohrávaném 14. kole zajížděli hosté z Řetové do Kerhartic. Domácí potvrdili né moc bodově povedené jaro a tak si Řetová odvezla všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší gólová produktivita hostů

Řetová vstoupila do zápasu lépe než domácí Kerhartice mužstvo. Zakončení Vašiny šlo ovšem hodně mimo. Rušno před domácí bránou bylo i v 7. minutě. Gólman Pávek při vyběhnutí mimo pokutové území podklouzl a zahrál rukou. Byla z toho žlutá karta a hodně nepřesný trestný kop hostí. Na druhé straně si dělal prostor s míčem u nohy ke střele Fischer, ale jeho pokus byl zablokován. Po pěkné průnikové přihrávce Svobody pelášil k brance Teplý, ale gólman Martinec mu včas skočil pod nohy a míč vyrazil. V 11. minutě nejprve po rychlé akci Řetové mířil po přihrávce Mullera Vašina v tutovce těsně vedle, ale po odkopu od branky se hosté snadno bez souboje dostali zpět k míči a Vašina tentokrát napálil míč pod břevno – 0:1. V 16. minutě vybojoval roh Kopeček. Z něj zakončoval nepřesně hlavou Fischer, jenže domácí se nepochopitelně nevrátili po ztrátě balónu do obranného postavení a Řetová šla v hojném počtu do přečíslení, při kterém se vyznamenal gólman z nouze Pávek a míč nohou vyrazil. V 18. minutě zakončoval po rohu Flídra nepřesně Kopeček. Ve 23. minutě po hraní rukou v pokutovém území rozhodčí Pinkava nařídil jen trestný kop z hranice vápna a Fischer trefil zeď. Ve 24. minutě Kerhartice špatně sehráli ofsajdovou past a Turek po střele k tyči překonal Pávka podruhé – 0:2. Ve 26. minutě si Poláček skvěle obhodil vyběhnutého gólmana a do prázdné branky snížil na 1:2. Gól oslavil svlečením dresu za což vyfasoval žlutou kartu. Ve 31. minutě rozehráli roh na krátko Bohunek s Flídrem. Byl z toho rozruch v pokutovém území Řetové, ale k zakončení se dostal až Svoboda, když se k němu dostal odražený míč, jenže obětaví obránci Řetové střelu k brance nepustili. Ve 32. minutě vyrobil brankář Pávek faulem penaltu, kterou s přehledem proměnil Vašina a zvýšil na 1:3. Pak pálil nepřesně Chadima a po další špatně sehrané ofsajdové pasti pelášil směrem na Pávka Voleský, kterého skvěle doběhl Pirkl a neumožnil mu zakončit. Na konci první půle stoper Bohunek získal míč na vlastní polovině a rozhodl se pro individuální průnik až před branku Řetové. Na kvalitní zakončení mu už ale nezbyly síly. Poslední slovo mohli mít opět řetovští, když domácí pustili do dalšího samostatného úniku Chadimu, který však minul branku.

Hosté trestali chyby domácích

Do druhé půle domácí Kerhartice vstoupili přeci jen lépe a byly z toho šance. Nejprve si Kopeček v dobré pozici špatně balón přebral a k zakončení se nedostal. To se mu povedlo o chvilku později, když napřáhl z velké dálky a střelu mířící pod břevno mu pěkným zákrokem vytáhl Martinec na roh. Ten kopnul dobře Flídr, našel hlavu Karpíška, ale Martinec si připsal jednoduchý zákrok. Ve 49. minutě vyhrál hlavičkový souboj Fischer a Bohunek se řítil sám na gólmana, kterého bohužel nepřekonal. Akce ještě pokračovala, ale Fischer si místečko pro zakončení hledal marně. Další roh Flídra hlavičkoval Kukla, ale Martinec předvedl další skvělý zákrok a zabránil ve změně skóre. Až v 51. minutě se do šance dostali i hosté a krásná střela skončila na tyči Pávkovi branky. V 54. minutě Bohunek, který se v druhé půli vysunul na hrot, načechral centr na zadní tyč, kde volný Teplý poslal balón hlavou do protipohybu gólmana Martince a snížil na 2:3. Stejně jako střelec první branky Poláček zapsal i on svůj první gól v sezóně a rozšířil tak počet střelců Kerhartic na neuvěřitelných 19. Za Řetovou to zkoušel Plačko slabě a Chadima nepřesně. Šanci na vyrovnání měl po Bohunkově centru a posunutí od Kukly Kopeček, ale jeho průnik do vápna a střela z úhlu skončila těsně vedle. Na druhé straně si výborný zákrok připsal i Pávek, když lapil nebezpečný centr před bránu. Dalekonosná střela Vašiny šla mimo tři tyče a v 80. minutě domácí po trestném kopu přežili velkou šanci Řetové. V 82. minutě se po Kuklově akci míč dostal ke Kopečkovi, ale tomu toho dne nebylo přáno a trefil jen obránce. V 86. minutě hlavičkoval po centru nepřesně řetovský Kolář. Branku netrefil na druhé straně ani Bohunek. V 87. minutě prohráli domácí souboj na půlce hřiště a Chadima proměnil samostatný únik střelou k tyči – 2:4. V nastaveném čase domácí zmar v závěrečných minutách dovršili, když po další hrubce šel opět Chadima sám na Pávka a svou třetí brankou uzavřel skóre na 2:5.



Sestavy


Kerhartice
O. Pávek [-] - R. Kopeček [-] , J. Svoboda [-] (46. M. Kukla [-] ) , P. Flídr [-] , T. Teplý [-] (60. D. Martinec [-] ) , D. Karpíšek [-] , V. Pirkl [-] , P. Staněk [-] (24. K. Matoušek [-] ) , E. Fischer [-] (60. D. Kaplan [-] ) , J. Poláček [-] (49. J. Faltys [-] ) , T. Bohunek [-]

TJ Sokol Řetová
J. Martinec [-] - R. Voleský [-] (68. D. Kolář [-] ) , T. Chadima [-] , R. Müller [-] , J. Hladil [-] (80. D. Nikieienko [-] ) , F. Vašina [-] , T. Plačko [-] , J. Turek [-] (90. . Kaplan [-] ) , R. Provazník [-] , T. Bače [-] , L. Bače [-]

ŽK: 6. O. Pávek , 26. J. Poláček , 28. E. Fischer - 16. L. Bače , 28. F. Vašina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PINKAVA Lukáš - DIBLÍK Martin, SLÁDEČEK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů