Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceňská rezerva v boji o postup


Branky


5

Ve 26. kole přivítala Choceň ,,B,, na svém hřišti Dolní Čermnou, která bojuje o každý zachranářský bod. Ale domácí rezerva jim nic nedarovala a vše si s klidem pohlídala, až z toho byl výsoky rozdíl na výsledkové tabuly. Utkání ovládl především Choceňský střelec Gronych.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neponechali nic náhodě

Překvapení se nekonalo. Mužstvo Dolní Čermné výrazně oslabené o několik hráčů základní sestavy nestačilo na aspiranta na postup Choceň ,,B,,. Hned v 7. minutě se prosadil domácí Vatrala a otevřel tak skóre utkání. 1:0 Poté už to byl pouze Gronychuv zápas. Nejdříve se prosadil ve 20. minutě a o devět minut později přidal další trefu. A tak v poločasové přestávce svítilo na tabuly skóre 3:0 pro domácí rezervu. 

Gronychuv zápas

Druhý poločas už patřil pouze jednomu hráči a tím byl domácí Gronych. V 61. minutě skompletoval hattrick. V 79. minutě přidal už svoji čtvrtou trefu v utkání a stále nekončil. Když o deset minut později zaznamenal už pátý zásah a určil tak konečný výsledek 6:0. Hosté i přes pár slibných šancí nijak výrazně branku Krátkého neohrozili. 



Sestavy


FK Agria Choceň B
V. Krátký [-] - J. Gronych [-] , J. Gerčák [-] , R. Vancl [-] (61. J. Škraňka [-] ) , D. Synek [-] , J. Dostál [-] (46. J. Netolický [-] ) , J. Vatrala [-] (77. J. Novák [-] ) , M. Hubáček [-] (65. D. Dostál [-] ) , M. Kavka [-] , L. Krejza [-] , L. Kulhánek [-] (77. M. Novák [-] )

Dolní Čermná
D. Formánek [-] - A. Barnet [-] (70. L. Bednář [-] ) , R. Pecháček [-] (74. L. Machotka [-] ) , M. Bednář [-] , M. Kostelecký [-] , T. Pecháček [-] , J. Filip [-] (61. J. Engl [-] ) , R. Krajči [-] , P. Slodičák [-] , J. Křivohlávek [-] (46. V. Formánek [-] ) , M. Mikula [-]

ŽK: 42. L. Krejza - 84. R. Krajči , 89. T. Pecháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINKAVA Lukáš - KOUKOL Martin, KOLÁŘ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Favorit bude nadělovat

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hrajou o první místo, doma si to pohlídají.

6. 6. 2023 13:16
domaci win