1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu a zároveň o postup


Branky


86. P. Horák - 20. J. Novák , 40. J. Novák
3

Ve 25. kole zajížděl tým z Chocně bojující o postup do vyšší soutěže k týmu, který na opačném pólu tabulky bojuje o udržení v soutěži. Choceňská rezerva byla v Rybníka jasným favoritem. Hosté sice vydřeli povinné tři body i přesto, že jejich výkon nebyl zrovna optimální. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně, hosté stříleli branky

Domácí Rybník vstoupil do utkání aktivněji a za jejich aktivitu jim bylo nabídnuto dvou gólových šancí. Ani jednu však hráči domácího Rybníka nevyužili. A tak přišel trest v podání hostujících hráčů z Chocně. Ve 20. minutě po chybě domácího gólmana využil nabídnutou šanci hostující Novák a otevřel tak skóre zápasu. 0:1 Stejný hráč vstřelil i druhou branku utkání. Ve 40. minutě navýšil skóre utkání na 0:2 pro Choceňskou rezervu. Do poločasové přestávky šli tedy radostněji hosté. 

Malá naděje pro domácí

Ve druhém poločase domácí Rybník přidal na aktivitě a nebylo poznat rozdílu, kdo hraje o sestup a kdo o postup. Ve 47. minutě trefil domácí Novotný hlavou břevno. A když v 53. minutě domácí Petran trefil pouze tyč hostující brány, byl výsledek stále 0:2 pro Choceňskou rezervu. V 86. minutě ještě vykřesal malou naději pro domácí Horák, když se prosadil hlavou. 1:2 Vyrovnat se domácím, už nepovedlo. A tak hráči Chocně vydřeli těsnou a zároveň štastnou vyhru na hřišti Rybníka.



Sestavy


Rybník
M. Suk [-] - F. Cejnar [-] (40. F. Petružalek [-] ) , M. Kareš [-] , J. Novotný [-] (46. M. Žemlička [-] ) , P. Horák [-] , M. Viščák [-] , I. Jeřábek [-] , O. Václavský [-] , P. Dvořák [-] , J. Petran [-] , A. Novotný [-]

FK Agria Choceň B
V. Krátký [-] - J. Gronych [-] , J. Gerčák [-] , J. Novák [-] (46. J. Kozel [-] ) , J. Baborák [-] , D. Synek [-] , J. Vatrala [-] , M. Hubáček [-] , M. Kavka [-] , L. Krejza [-] , L. Kulhánek [-]

ŽK: 44. L. Kulhánek , 50. J. Gronych , 66. V. Krátký , 90. D. Synek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: MACHKA Jonáš - KLAZAR Ondřej, KOUDELKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Krejčí

Expert: Olda Ezr jun.
Tip experta: remíza

Choceň , aspirant na postup ztratí body.

Tip: výhra hostů