2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovická bojovnost na body nestačila


Branky


3

Verměřovice přijeli do Chocně pokusit se o zázrak a překvapit Choceňskou rezervu. Bohužel i přes bojovný výkon se zázrak nekonal, a tak musí ,,Turci,, zachranářské body vybojovat jinde

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali hru

Papírové karty před sobotním zápasem byly více než jasné. Choceňská rezerva v roli jasného favorita, naopak hostující tým v roli outsidera s možností pouze překvapit. Všechny předpoklady se začaly naplňovat již od úvodního hvizdu. Domácí tým ve velké převaze ordinoval hru a držel se na balónu. Ovšem do žádné vyložené gólové akce je Verměřovice nepustili. Byli to právě hosté, kteří ve dvacáté minutě využili skulinky v obraně Chocně a David Ryšavý upláchl sám na brankáře. Libor Gerčák v brance domácích však zasahovat nemusel, kdy míč letěl nad jeho svatyni. Svoji nadvládu ve statistice držení míče dokázali domácí přetavit v úvodní gól. Na bližší tyč propálil brankáře Verměřovic Gerčák Jakub. Po první půli bylo skóre na světelné tabuli 1:0.

,,Turci,, hrozili z protiútoků

Začátek druhé půle se nesl v podobném duchu jako ta první. Osmělení hosté začali více zaměstnávat a trápit domácí obranu svými rychlými protiútoky. K nějakému vážnějšímu ohrožení choceňské brány, ale nedošlo. V 52.minutě navíc přidal druhou branku domácích Aleš Kaplan. Zbytek zápasu už se spíše dohrával a moc zajímavých akcí, již utkání nepřineslo. V závěru zápasu došlo k nechtěnému zranění brankáře „Turků“, který utrpěl zlomeninu kotníku. 



Sestavy


FK Agria Choceň B
L. Gerčák [-] - J. Dostál [-] (73. M. Marek [-] ) , J. Vatrala [-] , D. Synek [-] (85. J. Kozel [-] ) , J. Baborák [-] , A. Kaplan [-] , J. Gerčák [-] , M. Hubáček [-] (61. D. Dostál [-] ) , L. Krejza [-] , V. Adamec [-] (61. J. Novák [-] ) , L. Kulhánek [-] (80. V. Mencák [-] )

TJ Sokol Verměřovice
R. Janků [-] - J. Nastoupil [-] , J. Mikyska [-] , J. Toman [-] , J. Sklenář [-] , D. Ryšavý [-] , M. Pražák [-] (32. R. Štěpánek [-] ) , J. Smejkal [-] , M. Krulikovský [-] , M. Nastoupil [-] , M. Faltus [-]

ŽK: 72. A. Kaplan .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEJL Jan - VLAŠKOVSKÝ Ondřej, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů