Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Přelouče stačil jen na bod


Branky


6

Přeloučská rezerva před týdnem slavila postup do 1.B třídy a podle toho také vypadal úvod zápasu v Ostřešanech. Hosté totálně zaspali a manko museli dohánět až do konce utkání. Výborným finišem nakonec uhájili s AFK Ostřešany alespoň bod po remíze 4:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přelouči zazvonil budík až po 15 minutách

Myšlenkami zřejmě ještě na postupových oslavách byla v úvodu utkání zastižena přeloučská obrana s gólmanem Sirůčkem. Tu po celé jaro zdobilo renomé betonové hráze, stačilo však úvodních 15 minut a v hrázi se objevily hned dvě trhliny.

Obě situace, ve kterých se gólově prosadil Vlastimil Křivka ve 2. a 15.minutě, byly prakticky identické. "Mrtvý" míč za obranu hostů, obrana spoléhající na výběh gólmana, kterému se ale z brány příliš nechtělo. Nesmělé vyběhnutí Sirůčka v obou případech trestal lobem Křivka, který důsledně sledoval hru a po celý zápas se prosazoval svým důrazem a rychlostí. 

Naštěstí pro hosty přišlo hned v 16.minutě snížení. Rychlou akci po levém křídle založil Václav Vančura a střílený centr si do brány nešťastně srazil kapitán Drbohlav - 2:1. Nutno podotknout, že za ním již číhal Milan Hladík, připravený dorazit míč do sítě.

Byl to hodně divoký začátek, po kterém se hra zklidnila a začaly fungovat obrany. V dresu Přelouče aktivně tvořil hru Forman s Vančurou, velmi dobrým výkonem se prezentoval na hrotu nadějný Milan Hladík.

Domácí většinu akcí tahali přes křídlo Vohradníka, permanentní nebezpečí představoval Křivka.

Šancí výrazně ubylo. Výjimkou byla 26.minuta, kdy po centru zprava nechal na zadní tyči vyniknout gólmana Ostřešan Tomáš Hladík.

Krásné voleje Vohradníka a Křivky

Stejně jako úvod prvního poločasu zaspali Přeloučští i start toho druhého. Ve 47.minutě si na přesný centr zleva od Krigovského naběhl Jaroslav Vohradník a volejem ála Van Basten rozvlnil síť potřetí - 3:1.

Hned vzápětí mohl po rohu ztlumit vášně domácích Kmoníček, když hlavičkoval těsně mimo.

Krásný gól navnadil Vohradníka. Ten měl v 60.minutě na kopačce další gól, jeho střelu bez přípravy ale reflexivně vyrazil Sirůček.

V 69.minutě přišel krásný okamžik kapitána hostů Musila. Ten se postavil k exekuci přímého kopu těsně za vápnem a střelou do šibenice nedal Vahlströmovi žádnou šanci - 3:2.

Ovšem hned vzápětí vrátil domácímu AFK dvougólový náskok Křivka, který se podobně jako Vohradník trefil krásně z voleje k tyči. Vlastimil Křivka tak v zápase dokonal hattrick.

Za stavu 4:2 nechali domácí hrát Přelouč a ta se valila na zteč. Je možné, že domácím začaly trochu docházet i síly, navíc hosté posílili útok Kochem.

V 76.minutě se dočkal odměny za svůj velice solidní výkon Milan Hladík, když si naběhl mezi stopery a s jistotou zavěsil - 4:3.

A v 79.minutě už bylo srovnáno! Příliš prostoru dostal v domácím vápně Václav Vančura a jeho přihrávku chytře umístil do sítě Štainer - 4:4.

Závěrečná desetiminutovka už branku nepřinesla, větší chuť měli určitě hosté, ale šance se již nenarodila. Snad jen poslední akce zápasu po rohu, kdy se Koch napřahoval možná k vítězné trefě. Píšťalka rozhodčího však již zápas poněkud necitlivě ukončila.

S remízou po divokém průběhu byly nakonec spokojené obě strany.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Ostřešany
Vlastimil Křivka, autor hattricku: "Nemůže se nám stát, že v zápase vedeme třikrát o dvě branky a nakonec je z toho remíza. Zápas jsme mohli dovést do vítězného konce, ale soupeř zahrál nádherný přímý kop a byl na koni. To vyrovnání, co přišlo 11 minut před koncem, udělat takovou hrubku a nechat si dát tak lacinou branku zamrzí asi nejvíc, ale remíza byla spravedlivá, i když bych bral raději tři body."

FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: "Dělbu bodů vzhledem k vývoji utkání bereme a připravíme se na poslední domácí utkání, ve kterém se budeme chtít se sezonou rozloučit vítězstvím a následnými oslavami postupu do krajské soutěže."



Sestavy


AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - J. Vohradník [-] (72. L. Moravec [-] ) , V. Křivka [-] , F. Libánský [-] , V. Nekut [-] , F. Krigovský [-] (62. J. Čásenský [-] ) , L. Drbohlav [-] , O. Dufek [-] , P. Němec [-] , Z. Brus [-] , J. Havlíček [-]

FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - M. Hladík [-] , V. Vančura [-] , L. Hrobař [-] , T. Hudec [-] , R. Forman [-] , T. Hladík [-] (50. Š. Vančura [-] ) , M. Štainer [-] , L. Musil [-] (70. F. Koch [-] ) , J. Kmoníček [-] , T. Vorel [-] (50. J. Pokorný [-] )

ŽK: 56. F. Libánský - T. Hudec , 88. F. Koch .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - ZBUDIL Filip, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jan Jirásek
Tip experta: výhra domácích

Přeborník okresu už se nikam nepožene, navíc Ostřešany umí být nepříjemný soupeř. Doma vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů