6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanár pro Heřmanice


Branky


38. M. Jiráský , 51. M. Bálek (p.) , 58. M. Slováček , 69. T. Koudelka (p.) , 70. M. Jiráský , 89. E. Rožek
6

Ve velmi očekávaném utkání mezi Zámrskem a Českými Heřmanicemi jsme byli svědky skvělého fotbalového představení. Obě mužstva předvedla bojovnost, kvalitu a přesnou hru, která byla pro diváky velkým potěšením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo vyrovnaně, s oběma týmy se snažícími získat převahu. Avšak ve 38. minutě se Zámrsk dostal do vedení díky gólu Michala Jiráského. Ten se prosadil po pěkné kombinaci a výborné střele do sítě, čímž rozpoutal euforii mezi fanoušky domácího týmu.

Druhý poločas nabídl ještě větší vzrušení. Zámrsk začal přitvrzovat hru a svým kombinačním fotbalem soupeře přehrával. V 51. minutě se zrodila situace na pokutový kop, který proměnil Martin Bálek a zvýšil skóre na 2:0 ve prospěch Zámrsku. Tento gól posílil sebevědomí domácího týmu a vyburcoval fanoušky k ještě větší podpoře.

Zámrsk pokračoval v útočné hře a brzy přidal další gól. Matěj Slováček se trefil v 58. minutě a zvýšil náskok na 3:0. Poté následovala další penalta v 69. minutě, kterou s chladnou hlavou proměnil Tomáš Koudelka. Skóre 4:0 bylo již jasným signálem, že Zámrsk má utkání pod kontrolou.

Nicméně České Heřmanice neztratily svou houževnatost a snažily se o změnu vývoje zápasu. I přes jejich snahu se však střelecky prosazoval opět Zámrsk. Martin Jiráský v 70. minutě přidal pátý gól a potvrdil dominanci domácího týmu.

Do konce zápasu se hrálo otevřeně a s velkým nasazením. České Heřmanice se snažily snížit manko, ale nedokázaly se prosadit. Naopak, v 89. minutě se do střelecké listiny zapsal i Emanuel Rožek, který uzavřel skóre na konečných 6:0 ve prospěch Zámrsku.

Toto utkání bylo ukázkou kvalitního fotbalu, bojovnosti a efektivity. Zámrsk ukázal svou sílu, technickou dovednost a schopnost kontrolovat průběh zápasu. České Heřmanice předvedly statečný výkon, ale narazily na lepšího soupeře.

Toto vítězství posílilo postavení Zámrsku v tabulce a ukázalo jejich ambice ve vrcholovém fotbale. Fanoušci mohli být nadšeni a spokojeni s výkonem svého týmu. Zámrsk má nyní solidní výchozí pozici pro pokračování sezóny, zatímco České Heřmanice budou muset pracovat na zlepšení svých výsledků.



Ohlasy k zápasu


SK Zámrsk
Michal Jiráský: Zápas byl jednoznačnou záležitostí. Soupeř neměl nic, až na standartky skvělé hrajícího Jirsáka. Zaslouženě bereme další tři body. Jen mě mrzí spousta zákeřných zákroku z obou stran.

TJ Sokol České Heřmanice
Jiří Šauer: V první půli jsme nebyli výrazně slabším týmem, vytvořili jsme si i nějaké příležitosti, avšak nic závažnějšího charakteru. Domácím nebyl uznán kvůli offsidu první gól, ale díky jejich další akci skončil poločas 1:0. Po změně stran však přišla rychlá penalta a vše se začalo poměrně sypat, po sólovém úniku přišel další gól, poté další penalta... rázem 5:0. Domácí přidali další gól ještě v úplném závěru utkání. Velice vyhrocené utkání (trochu až moc), žádná strana tomu moc nepomáhala, Zámrsk ale vyhrál zcela zaslouženě.



Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - Z. Dušek [-] , M. Bálek [-] , M. Dvořák [-] , P. Novák [-] (87. V. Suchomel [-] ) - M. Bezdíček [-] (83. T. Syrový [-] ) , T. Koudelka [-] (82. A. Csernyanszký [-] ) , M. Semerád [-] , T. Houžvička [-] (67. R. Matoušek [-] ) - M. Slováček [-] (72. E. Rožek [-] ) , M. Jiráský [-]

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - M. Kučera [-] (74. F. Jána [-] ) , O. Jeřábek [-] (89. J. Balcar [-] ) , J. Kanta [-] (53. J. Ostřížek [-] ) , T. Pánek [-] (74. J. Šmejdíř [-] ) , J. Šplíchal [-] , M. Brychta [-] , D. Bárta [-] , D. Šrut [-] , M. Vrána [-] , T. Jirsák [-] (83. T. Kusý [-] )

ŽK: 56. M. Jiráský , 60. P. Novák , 75. T. Koudelka - 28. J. Kanta , 34. T. Jirsák , 61. M. Kučera , 61. D. Bárta , 67. D. Šrut . ČK: 77. D. Bárta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojta Jan - FLÍDR Jan, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích