2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:30

16.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč přetlačila Moravskou Třebovou


Branky


3

V utkání mezi Přeloučí a Moravskou Třebovou skončilo výhrou domácího týmu 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přelouč začala zápas aktivně a již v 9. minutě se ujala vedení díky gólu Milana Hladíka. Tento brzký gól poskytl domácímu týmu důležitou výhodu a více se ujal kontroly nad průběhem utkání.

Moravská Třebová se snažila odpovědět a vyrovnat, ale domácí obrana se držela pevně a nedovolila soupeři vstřelit branku. Přelouč si vytvářela další šance, ale až v 70. minutě se opět prosadil Milan Hladík a svým druhým gólem uzavřel skóre na 2:0.

Přelouč si tak zaslouženě připsala vítězství. Jejich efektivita v zakončení a silná defenziva jim umožnily kontrolovat průběh utkání a udržet čisté konto. Moravská Třebová se snažila, ale nedokázala najít cestu ke skórování a překonat dobře bránící soupeře.

Tímto vítězstvím Přelouč posílila svou pozici v tabulce a získala důležité body. Moravská Třebová bude muset analyzovat svůj výkon a hledat zlepšení v nadcházejících zápasech, aby se vrátila na vítěznou cestu.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Libor Voženílek: Jsme rádi za poslední vítězství v sezóně, děkujeme fanouškům za podporu.




Sestavy


FK Přelouč
O. Skalický [-] - V. Rokyta [-] (65. T. Vorel [-] ) , D. Dlask [-] , T. Lipavský [-] , L. Machačný [-] (62. J. Kmoníček [-] ) , M. Hladík [-] , L. Voženílek [-] , M. Pištora [-] (68. T. Hladík [-] ) , R. Forman [-] , D. Čada [-] , V. Voženílek [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - M. Holub [-] (75. H. Herasymenko [-] ) , O. Kopa [-] , M. Olejník [-] , V. Novotný [-] , M. Šmerda [-] , M. Smékal [-] , J. Šafránek [-] (46. P. Bubela [-] ) , J. Lexmaul [-] , P. Lexman [-] , J. Schütz [-]

ŽK: 66. M. Olejník , 81. J. Lexmaul , 82. V. Novotný , 90. J. Schütz .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Kudyn Milan - ZEMAN Josef, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích