4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

29.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství domácích


Branky


6

Ve velmi očekávaném utkání mezi Choceň a Moravany se odehrála bouřlivá fotbalová bitva. Diváci na stadionu byli svědky vzrušujícího a atraktivního zápasu plného skvělých akcí a gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Choceň se brzy ujal vedení, když Jakub Kužma skóroval v 19. minutě. Byl to skvělý úvod pro Choceň, která chtěla získat kontrolu nad zápasem. Moravany se však nevzdaly a snažily se odpovědět. Bohužel pro ně se Choceň dokázala v průběhu prvního poločasu prosadit ještě dvakrát. Radim Fikejz se trefil v 30. minutě a Šimon Štanglica v 40. minutě, čímž zvýšili vedení Choceň na komfortních 3:0.

Ve druhém poločase se tempo hry mírně zklidnilo, ale oba týmy stále předváděly své dovednosti a bojovaly o další góly. Choceň si vytvořila několik nebezpečných šancí, ale gólovou síť Moravanů nedokázala znovu rozvlnit.

Závěrečnou tečku za zápasem udělal Matyáš Laky z Choceňského týmu, který v 83. minutě vstřelil čtvrtý gól a potvrdil tak vítězství svého týmu.

Celkově to byl skvělý výkon Choceňského týmu, který si zaslouženě připsal tři body. Moravany na druhou stranu budou muset po zápase přehodnotit svůj výkon a zaměřit se na zlepšení ve svých dalších utkáních.

Fotbaloví fanoušci mohou být spokojeni s tímto skvělým zápasem, který nabídl spoustu gólů, napětí a emocí.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Martin Fikejz: Od začátku zápasu jsme hráli v náš prospěch a přes mírné tempo jsme po 90 minutách vyhráli 4:0.

TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Začali jsme dobře, během 5 minut jsme měli 2 obrovské sance, ale opět jsme neproměnili. Poté nám soupeř dal 3 slepené góly a bylo po zápase. Těžko se mi to hodnotí o nic už nehrajeme, i kdybychom se udrželi, tak se příští rok u nás kraj hrát nebude. Naše motivace je neskončit poslední. Tak snad najdeme ještě nějaké zbytky sil a nějaké body ještě urveme.



Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - R. Fikejz [-] (74. J. Netolický [-] ) , P. Zahálka [-] (70. F. Vostrčil [-] ) , J. Kužma [-] , Š. Štanglica [-] , R. Matějka [-] , M. Laky [-] , M. Coufal [-] , M. Fikejz [-] , V. Adamec [-] , P. Vychytil [-] (75. O. Dolníček [-] )

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - D. Sokol [-] , M. Lukas [-] , R. Šafránek [-] (46. P. Pinkas [-] ) , Š. Kakrda [-] , J. Hurta [-] , A. Záleský [-] , J. Richter [-] , J. Lukas [-] , D. Teplý [-] , M. Knotek [-]

ŽK: 23. A. Záleský , 52. M. Knotek , 68. J. Lukas .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pešek Martin - POLÁČEK Libor, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Vojtěch Koutský
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích