F. Ptáček 7.
P. Motyčka 58. (vl.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné utkání pro Libišany!


Branky


6

Dnešní zápas mezi týmy Lanškroun a Libišany ve 26. kole krajského přeboru Tlapnet skončil vítězstvím hostujícího týmu s výsledkem 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal svižně a oba týmy se snažily získat kontrolu nad hrou. V 7. minutě se domácímu týmu Lanškroun podařilo otevřít skóre díky gólu Františka Ptáčka - 1:0. Nicméně hostující tým Libišany dokázal rychle odpovědět a srovnal stav zápasu. Ondřej Kraják se dvěma brankami v 23. a 33. minutě posunul Libišany do vedení - 1:2. První poločas pokračoval a domácí tým se snažil vyrovnat, ale hosté si dokázali udržet náskok a do šaten odcházeli s vedením.

Druhý poločas začal nešťastně pro domácí tým. V 54. minutě Jakub Vaníček vstřelil branku a zvýšil vedení Libišan na 1:3. Lanškroun se však nevzdal a pokračoval ve svém úsilí. V 58. minutě se jim podařilo snížit skóre díky vlastnímu gólu Petra Motyčky - 2:3. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale hosté se drželi pevně a bránili své vedení. Nakonec se jim podařilo udržet těsný náskok a získat vítězství.

Zápas skončil vítězstvím hostujícího týmu Libišany se skóre 2:3 nad Lanškrounem. Toto vítězství jim přineslo tři body a posunulo je v tabulce krajského přeboru výše. Pro domácí tým Lanškroun to byla nepříjemná porážka, která je posunula níže v tabulce.



Ohlasy k zápasu



FC Libišany
Jakub Vaníček: Ahoj, v deštivém počasí přímý souboj o 2.misto. Na obou týmech bylo znát středeční vložené kolo. Domácí šli do vedeni po chybě hostu v rozehrávce. My jsme po hezké kombinační akci vyrovnali a po individuální akci Lukáše Krájaka šli do vedeni. V druhé půli jsme šli z brejku do dvoubrankového vedeni a domácí po šťastné vlastní brance snížili na 3:2. Konec zapasu byl nervozní a vyhroceny, ale body jsme odvezli.



Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - Š. Kolomý [-] , T. Ďuriš [-] , D. Smrkal [-] , L. Krejsar [-] , J. Martinec [-] (87. O. Doležal [-] ) , F. Ptáček [-] , V. Jílek [-] , P. Savych [-] , O. Veselý [-] , D. Jung [-]

FC Libišany
D. Šimon [-] - L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] - R. Rosendorf [-] , M. Krejsa [-] , J. Fidra [-] , R. Horyna [-] , Z. Semelka [-] , O. Kraják [-] , J. Vaníček [-] , P. Motyčka [-] (70. Z. Zasadil [-] )

ŽK: 39. P. Savych , 51. D. Smrkal - 46. Z. Semelka , 86. A. Kaufman , 90. M. Krejsa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zeman Josef - FILIPI Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů