2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

26.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky přetlačily Holice


Branky


6

V zápase mezi týmy Pardubičky a Holice, který se odehrál ve 26. kole krajského přeboru Tlapnet, se tým Pardubičky radoval z vítězství se skóre 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal vyrovnaně, přičemž oba týmy se snažily získat kontrolu nad hrou a vytvářet si šance. V 36. minutě se domácímu týmu Pardubičky podařilo otevřít skóre. Jiří Müller se prosadil a vstřelil gól, který posunul Pardubičky do vedení 1:0. Holice se nesložily a pokračovaly ve svém úsilí o vyrovnání. Nicméně do konce prvního poločasu se skóre nezměnilo a Pardubičky si odnášely jednobrankový náskok do šaten.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první. Oba týmy se snažily vytvořit si šance a střílet na branku. V 64. minutě se domácímu týmu podařilo navýšit své vedení. Tomáš Svatoň skóroval a přidal druhý gól pro Pardubičky, které se tak dostaly do vedení 2:0. Holice však nevzdaly a snažily se vrátit do zápasu. V 82. minutě se jim to podařilo, když Jindřich Václavek snížil skóre na 2:1.

Do konce zápasu se Holice snažily o vyrovnání, ale Pardubičky se ubránily a udržely si vedení. Zápas skončil vítězstvím domácího týmu Pardubičky s konečným skóre 2:1 nad Holicemi.

Tímto vítězstvím si Pardubičky připsaly tři body do tabulky krajského přeboru a posunuly se v ní výše. Pro Holic to byla nepříjemná porážka, která je posunula níže v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Lukáš Markl: Jsme rádi za důležité vítězství.

SK Holice
Tobias Pitter: Utkání bylo vyrovnané, měli jsme svoje šance ale prosadili jsme se až v 82. minutě a na body to nestačilo.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - T. Svatoň [-] , L. Markl [-] (60. M. Havelka [-] ) , O. Podsztavek [-] , M. Bobek [-] , J. Müller [-] , J. Robovský [-] (89. D. Menšl [-] ) , T. Špidlen [-] , M. Bažant [-] , R. Froš [-] , J. Ficek [-] (80. M. Mec [-] )

SK Holice
O. Sedlák [-] - J. Jedlička [-] , D. Lát [-] , T. Sochůrek [-] , F. Křtěn [-] , J. Rosůlek [-] , J. Václavek [-] , M. Tulach [-] , T. Pitter [-] (71. M. Roček [-] ) , L. Prokop [-] , R. Řezníček [-] (65. L. Hanč [-] )

ŽK: 47. J. Müller , 53. J. Ficek , 71. J. Robovský , 90. P. Zahradník , 93. M. Havelka - 55. T. Sochůrek , 75. D. Lát , 79. M. Tulach , 85. L. Hanč , 95. J. Rosůlek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: JUREČEK Michal - KOMÍNEK Lukáš, ILNYTSKA Marta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Radim Fikejz
Tip experta: výhra hostů

Tipuji výhru hostů

Tip: výhra domácích