Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké vítězství domácích!


7

V zápase mezi týmy Svitavy a Vysoké Mýto B v Tlapnet krajském přeboru v Pardubickém kraji se tým Svitavy radoval z výhry s vysokým skóre 5:0. Zápas se odehrál v 25. kole a domácí tým předváděl vynikající výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hotovo už v prvním poločase

Svitavy se ujaly vedení již v 8. minutě, kdy Vít Ehrenberger otevřel skóre utkání. V 14. minutě se zapsal mezi střelce také Jan Palatka, který navýšil vedení Svitav na 2:0. Domácí tým neztrácel na tempu a v 23. minutě se Vít Ehrenberger podruhé trefil do sítě soupeře, zvyšujíc skóre na 3:0. David Bednár pak v 29. minutě přidal čtvrtý gól pro Svitavy, které se tak velmi rychle dostaly do vedení 4:0.

Ve druhém poločase domácí tým nadále dominuje a v 81. minutě se Vít Ehrenberger dokonce trefuje po třetí, uzavírá skóre zápasu na konečných 5:0 ve prospěch Svitav. Tento hattrick představoval výjimečný individuální výkon a významně přispěl k vítězství Svitav.

Vysoké Mýto B se snažilo odpovědět, ale jejich snaha byla potlačena pevnou obranou Svitav a skvělým výkonem jejich brankáře. Domácí tým si udržel své vedení a nedovolil soupeři snížit.

Zápas skončil výhrou Svitav 5:0. Tímto výsledkem si domácí tým připsal tři body a zanechal vynikající dojem svým fanouškům. Vysoké Mýto B se muselo smířit s porážkou a odešlo bez bodového zisku.

Celkově se jednalo o dominantní výkon týmu Svitavy, který si vytvořil velký náskok už v prvním poločase a udržel si ho po celou dobu utkání. Vít Ehrenberger se stal hlavním strůjcem vítězství se svým hattrickem. Tým Vysokého Mýta B se snažil, ale nedokázal se vyrovnat s kvalitou soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy
Jan Palatka: Proti Vysokému Mýtu jsme po dlouhé době proměnili jasné šance během prvního poločasu a dostali se do vedení 4:0. Naším cílem bylo v druhém poločase nepolevit, ale dokázali jsme přidat už jen jednu branku. Za konečný výsledek 5:0 jsme ale rozhodně rádi.




Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , V. Ehrenberger [-] , F. Čížek [-] , J. Palatka [-] , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (58. D. Juřík [-] ) , M. Horák [-] , D. Bednár [-] (58. K. Dürr [-] ) , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-]

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - O. Švejda [-] , V. Škrabal [-] , F. Zamastil [-] (85. T. Paďour [-] ) , K. Kabrhel [-] , M. Kaščák [-] , M. Chadima [-] , T. Vopršálek [-] , J. Prušek [-] , J. Hájek [-] , V. Hájek [-] (57. J. Dastych [-] )

ŽK: 85. J. Chlup .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JUREČEK Michal - FRANK Vojtěch, FLÍDR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů