4:1
(1:0)
85. M. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Kulturistický" tým Litomyšle vyhrál proti Lanškrounu


Branky


31. M. Sršeň (p.) , 50. L. Severa , 56. M. Hašek , 86. P. Malý - 85. M. Marek
8

V zápase Tlapnet krajského přeboru mezi týmy Litomyšl a Lanškroun, který se hrál v 25. kole, zvítězil domácí tým Litomyšl v poměru 4:1. Zápas se odehrál na stadionu domácích v Litomyšli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sršeň bodnul v 31. minutě

První poločas patřil domácímu týmu Litomyšl, který se ujal vedení. V 31. minutě se Michal Sršeň postavil k pokutovému kopu a proměnil penaltu, čímž poslal Litomyšl do vedení 1:0. Oba týmy měly další šance, ale žádný z pokusů se nepodařilo proměnit ve gól.

Ve druhém poločase pokračovala dominace domácího týmu Litomyšl. V 50. minutě se Ladislav Severa trefil a zvýšil vedení na 2:0. Poté v 56. minutě přidal další gól Martin Hašek, který zvyšoval skóre na 3:0 ve prospěch Litomyšle.

Lanškroun se snažil odpovědět a v 85. minutě se jim podařilo snížit po chybě domácích. Michal Marek vstřelil gól, který přinesl Lanškrounu naději na vyrovnání. Nicméně, domácí tým Litomyšl odpověděl okamžitě. V 86. minutě se Petr Malý trefil a navýšil náskok Litomyšle na 4:1.

Zápas skončil vítězstvím domácího týmu Litomyšl 4:1. Domácí tým si připsal tři body za vítězství a zaznamenal důležité výsledky. Lanškroun odcházel zápasem bez bodového zisku, přestože se snažil o vyrovnání.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Josef Jireček: Dnešní zápas jsme ovládli, byli jsme lepší, hosté hrozili z brejků kterých bylo pomálu, my jsme drželi více míč a své šance využili, druhý poločas jsme kontrolovali hru, kdy hosté ojediněle ohrozili naší branku, my jsme jim darovali gól po chybě, zasloužené vítězství domácích

FO Lanškroun
Jaroslav Sita: Již od začátku zápasu jsme proti kulturistickému, ale přesto rychlému a technickému soupeři tahali za kratší konec. Obzvlášť domácí Folta si s naší obranou dělal co chtěl, na něj byla odpískána i penalta na 1:0. Divím se, že si tohoto mladého hráče ještě nestáhl nějaký tým z vyšší soutěže. Po změně stran jsme opět inkasovali a když se přidal gól z rohu na 3:0, vypadalo to na debakl. Poté domácí trochu polevili, nám se podařilo po vystihnutí jejich rozehrávky snížit. Ale místo dramatu jsme prakticky ihned inkasovali. Soupeř to pro nás byl za jaro asi nejtěžší a divím se, že Litomyšl neposbírala více bodů. Obzvlášť na jejich letišti to budou mít soupeři velmi těžké.



Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
T. Jílek [-] - L. Severa [-] (76. P. Malý [-] ) , M. Hašek [-] , P. Štarman [-] (83. O. Bačík [-] ) , P. Škeřík [-] , J. Jireček [-] , V. Folta [-] (87. L. Jiskra [-] ) , J. Štoudek [-] , J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , M. Severa [-]

FO Lanškroun
F. Fikejs [-] - D. Skalický [-] , O. Veselý [-] , M. Pecháček [-] (85. M. Šabata [-] ) , F. Ptáček [-] , O. Doležal [-] (85. L. Krejsar [-] ) , P. Savych [-] (65. M. Marek [-] ) , J. Martinec [-] , D. Jung [-] , V. Jílek [-] , J. Sita [-]

ŽK: 53. L. Severa , 71. J. Paclík - 53. P. Savych , 88. L. Krejsar .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Schmeiser Marek - PAGÁČ Ladislav, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Šimeček

Expert: Josef Jireček
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů